Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Χαράζει για την Ελλάδα; - REUTERS: "Μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ η λύτρωση"Mετά τις αμερικανικές εκλογές θα προωθηθεί λύση πακέτο γιαγαντιαίων διαστάσεων για Ελλάδα, Κύπρο, και Ισπανία, προφανώς γιατί δεν θέλουν επουδενί να διαταρράξουν την εκλογική διαδικασία στην κλονιζόμενη οικονομικά υπερδύναμη, αλλά και για να δωθεί μια συνολική λύση (;) στο πρόβλημα χρέους  των χωρών του Νότου.


Η Ισπανία θα ζητήσει οικονομική βοήθεια από την Ευρωζώνη τον επόμενο μήνα και, αν αυτό συμβεί, το αίτημα θα συνδυαστεί με ένα αναθεωρημένο πρόγραμμα δανεισμού για την Ελλάδα και ένα πρόγραμμα για την Κύπρο, σε ένα μεγάλο πακέτο, αναφέρουν στελέχη της Ευρωζώνης.

Σύμφωνα με το Reuters, η ισπανική κυβέρνηση εξετάζει τις συνθήκες ενός αιτήματος βοήθειας και θα λάβει την τελική απάντηση όταν διευκρινιστούν οι όροι μιας τέτοιας βοήθειας.

«Προχωράμε, κάνουμε βήματα και προετοιμαζόμαστε, τα πράγματα θα ξεκαθαριστούν τον Νοέμβριο» ανέφερε ανώτερος αξιωματούχος ο οποίος συμμετέχει στις σχετικές συζητήσεις.

«Θα είναι πιθανότερα τον Νοέμβριο και όχι τον Οκτώβριο και θα αφορά σε ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ισπανία» ανέφερε άλλος αξιωματούχος.


«Αυτό γίνεται γιατί οι Γερμανοί και άλλες χώρες δεν θέλουν να στρέφονται συνέχεια στα εθνικά τους Κοινοβούλια και να προκαλούν συζητήσεις και διαφωνίες» συμπλήρωσε.

Οπότε μην έχετε απορία γιατί καθυστερούσαν τόσους μήνες την εκταμίευση της δόσης και ταυτόχρονα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση της τροικα.

Το ερώτημα είναι θα είναι αυτή η λύση ουσιαστική και τελειωτική, ή θα έχουμε συνέχεια;Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. 
Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.