Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Γιούργια ρε... γιούργια και με πέτρες...

Γράφει ο Θεόφιλος Αιγινήτης*







Δυόμισι χρόνια τώρα μας έχουν πρήξει με το παίρνεται δεν παίρνεται το δόση και μας έχουν τρελάνει με τις αναβολές για την εκταμίευση της καινούριας δόσης.
Λες και μας τα δίνουν τσάμπα και δεν κερδίζουν δις με την κάθε δόση.

Λένε πως για την επιμήκυνση και μόνο των δύο ετών της εξοφλήσεως των δανείων που οι προδότες πολιτικοί μας παίρνανε για τη δημιουργία κομματικού στρατού χρειάζονται τριάντα δις. Έτσι ακούω να λένε !


Καλά πόσο είναι τέλος πάντων το χρωστούμενο ποσό και τα πανωτόκια φτάνουνε σε αυτό το τρομακτικό νούμερο;


Φταίει όμως και η μακαριότητα των συνελλήνων πολιτών που πέφτανε τόσα χρόνια στο δόκανο των τραπεζών για δάνεια και σπατάλες, που μας φέρανε σήμερα στην κατάσταση να παρακαλάμε τη Μέρκελ και τους Τροϊκανούς να μας δώσουν καινούρια δόση γιατί δε φτάνουν τα οικονομικά μας αποθέματα να ζήσουμε.


Εφαρμόζουν το μαρτύριο της σταγόνας και οι πολιτικοί μαζί με μας, περιμένουμε με αγωνία πότε θα πέσει η επόμενη σταγόνα του μαρτυρίου.


Τα γνωστά παπαγαλάκια κυρίως της ΝΔ που ανέλαβε εργολαβικά τη συνέχιση και εφαρμογή με πάθος του μνημονίου, βγαίνουν στα κανάλια και τρομοκρατούν τον κόσμο πως αν δεν ήμαστε καλά παιδιά και δεν κάνουμε ότι μας λέει ο Τόμσεν χαθήκαμε. Και τι πετυχαίνουν ; Να παίζουν τα εκλογικά παιχνίδια της Μέρκελ και του Ομπάμα μέχρι να κάνουν τις εκλογές τους και μετά θα μας πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων, γιατί θα έχουν κάνει τη δουλειά τους και δε θα μας χρειάζονται πια.


Μα για την καρέκλα της εξουσίας χάσανε την τσίπα τους και ξέχασαν πως λίγο πριν διαλαλούσαν πως τα μνημόνια είναι λάθος φάρμακο και θα διαλύσουν την Ελλάδα;



Γιατί δε βγαίνουν με θάρρος να βροντοφωνάξουν,πως εφαρμόζουν όλα αυτά που έχει υπογράψει ο Γιωργάκης με τον Παπακωνσταντίνου και δε μπορούν να κάνουν αλλιώς; Μήπως δεν τους καταγγέλλει ο Αντωνάκης γιατί είχε σκοπό να συνεχίσει αυτή την τακτική που διαλαλούσε πως είναι λάθος συνταγή για να ξεγελάσει κι αυτός τον κόσμο και που τώρα με πάθος την εφαρμόζει;

Εάν δεν είναι έτσι, τότε γιατί διέγραψε τους 22 βουλευτές του που αντέδρασαν στο να μη εφαρμόσουν τη λάθος συνταγή;



Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι ένα κράτος υπό πανικό, με αλλόφρονες κατοίκους που δεν ξέρουν που να κρυφτούν από το φορομπηχτικό τσουνάμι που τους έχει πλήξει. Τα τρία κόμματα που υποδύονται την κυβέρνηση, για το μόνο που νοιάζονται είναι να παραμείνουμε στην ευρωζώνη και στο ευρώ, που από την ώρα που μας έμπασε ο αλήστου μνήμης Σημίτης, που επί της εποχής του έγινε το μεγάλο φαγοπότι, πάμε απ’ το κακό στο χειρότερο.


Κουρεύουν μισθούς, συντάξεις, αναπηρικά επιδόματα, φτάσανε μάλιστα στο σημείο να φορολογούν ακόμα και τα παιδιά, οι τιμές στα αγαθά να ανεβαίνουν συνεχώς και ιδιαίτερα στα καύσιμα, ο κόσμος να έχει φτάσει σε απόγνωση κι’ αυτοί να σου λένε χαζοχαρούμενα πως δε γίνεται αλλιώς και πως δίνουνε μάχη για το μέλλον της πατρίδας. Άμα πάψει να υπάρχει παρόν πως μωρέ θα υπάρξει μέλλον;



Γιούργια ρε, έτσι κι’ αλλιώς χαμένοι είμαστε. Κάντε ρε σεις Κιούγκι το μαγαζί να δοξαστείτε. Πάψτε να σέρνεστε σαν τα σκουλήκια και βάλτε φόκο.


Με τους συνεχείς εκβιασμούς σας και τα κουρέματα καταντήσατε τον κατά πεποίθηση δημοκρατικό ελληνικό λαό, να γίνει κασιδιάρης.



* Ο Θεόφιλος Αιγινήτης είναι Ζωγράφος-Συγγραφέας 

 http://www.triklopodia.com


  Για την προσπάθεια μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.