Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Το κράτος δολοφονεί, οι δημοσιοκάφροι το αθωώνουν (Βίντεο)



Είναι φανερή η προσπάθεια όλων των καθεστωτικών Μέσων Μαζικής παραπληροφόρησης να υποβαθμίσουν το θάνατο του 65χρονου άνεργου ναυτεργάτη στην σημερινή διαδήλωση. Μάλιστα κάποια απ’ αυτά όπως βλέπουμε και στο βίντεο του Αλφα, έβγαλαν το πόρισμα τους. Ο θάνατος του διαδηλωτή οφείλετε σε «παθολογικά αίτια».



 Παίρνοντας γραμμή από την κυβέρνηση και την ΓΑΔΑ τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια προσπαθούν να βγάλουν λάδι τις δυνάμεις καταστολής για την βάναυση συμπεριφορά τους απέναντι στους διαδηλωτές και να μην δώσουν καμιά βαρύτητα στο θάνατο του διαδηλωτή του ΠΑΜΕ ο οποίος πιθανόν προήλθε και από την επίδραση που είχαν στον οργανισμό του τα εκατοντάδες χημικά που ρίχτηκαν.


Το ίδιο ακριβώς έκαναν και πριν ένα χρόνο όπου σε παρόμοιες συνθήκες έπεφτε νεκρός από ανακοπή καρδιάς ο διαδηλωτής Δημήτρης Κοτσαρίδης, άνεργος πατέρας δύο παιδιών. 

 

 





 http://tsak-giorgis.blogspot.gr



Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς.  Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.