Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Έκτακτο: Φονικό επεισόδιο στην Ευελπίδων

                                                                                                       




Αίμα στα δικαστήρια της Ευελπίδων! 

Μέσα στο κτίριο 9, στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκονται τα γραφεία των ανακριτών και την ώρα που κάποιος βρισκόταν ενώπιον του ανακριτή, μια γυναίκα που κατάφερε να περάσει κάθε έλεγχο έφτασε και βγάζοντας το όπλο από μια πετσέτα όπου το είχε τυλίξει, σκόρπισε τον τρόμο.


Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τη γυναίκα και να την αφοπλίσουν. Κάποιοι αναφέρουν ότι πρόκειται για βεντέτα μεταξύ οικογενειών τσιγγάνων. Η γυναίκα λέγεται ότι έβαλε στο στόχαστρο τον άνδρα καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία του γιου της και ο οποίος έπεσε τελικά νεκρός.

Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία τραυματίστηκε με μαχαίρι ένα ακόμη άτομο.

Το απίστευτο είναι ότι το περιστατικό έγινε παρουσία δεκάδων αστυνομικών. Η γυναίκα πάντως κατάφερε να περάσει το όπλο από την είσοδο παρά τον ανιχνευτή μετάλλων... και αυτό είναι αδικαιολόγητο.

Επί της ουσίας όποιος περάσει την είσοδο, φάνηκε εκ του αποτελέσματος, μπορεί να πάει σε όποιο χώρο θέλει και να κάνει ό,τι θέλει στο χώρο των δικαστηρίων, όσο μεγάλος και αν είναι αυτός και όσο δύσκολο να ελεγχθεί σωστά...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. 
Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε

             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.