Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Δεν ψηφίζει τα μέτρα η ΔΗΜΑΡ

«Η ΔΗΜΑΡ δεν προτίθεται να ψηφίσει τις εργασιακές ρυθμίσεις που ζητά η τρόικα» επιμένει με δήλωσή του στο  Real.gr  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Τσούκαλης.


Στην Αγίου Κωνσταντίνου θεωρούν ότι παρά τις διαρροές του Μαξίμου το θέμα δεν έχει λήξει και μπορεί να επανέλθει, όχι απλώς μετά από ένα ορισμένο – μικρό - χρονικό διάστημα, αλλά ακόμα και μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών. 


Πολύ περισσότερο, μάλιστα, όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές του κόμματος αυτού, που η αντιπαράθεση «δεν είναι σικέ», όπως έσπευσαν να σημειώσουν.
Η δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της ΔΗΜΑΡ Νίκου Τσούκαλη στον  Real.gr   έχει ως εξής:


"Η βασική θέση της ΔΗΜΑΡ, τόσο κατά την προεκλογική, όσο και κατά τη μετεκλογική περίοδο, ήταν και παραμένει η ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης όρων του μνημονίου. Άλλωστε το κόμμα μας δεν έχει ψηφίσει ούτε το πρώτο, αλλά ούτε και το δεύτερο μνημόνιο. Κατά συνέπεια θεωρούμε ότι οι αλλαγές που έχουν ψηφιστεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις στα εργασιακά δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές από εμάς. 



Πρόκειται για απαιτήσεις που οδηγούν στην ισοπέδωση της εργασίας, που καταστρέφουν και τις τελευταίες ασφαλιστικές δικλείδες των εργαζομένων, που δεν έχουν δημοσιονομικό όφελος και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν αναδιαρθρώσεις. 



 Με βάση τα παραπάνω η ΔΗΜΑΡ δεν προτίθεται να ψηφίσει τις εργασιακές ρυθμίσεις που ζητά η τρόικα. Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η νομοθετική ρύθμιση της αγοράς εργασίας είναι εσωτερική υπόθεση της χώρας. 

Αυτό οφείλουν να το σεβαστούν όλοι και πρωτίστως οι δανειστές μας. Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να οδηγηθεί δεκαετίες πίσω.Και για όσους δεν το κατάλαβαν ή νομίζουν πως η ΔΗΜΑΡ μπλοφάρει, επαναλαμβάνω την ξεκάθαρη δήλωση του Φώτη Κουβέλη: «Δεν ψηφίζουμε τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις».

Πηγή: real.gr



Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς.  Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.