Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Έχασε το πιστόλι του ο Τριανταφυλλόπουλος - Οπλοφορούν και οι I-5;



Αν το είχε χάσει Αξιωματικός θα τον...


είχε κρεμασμένο στο μανταλάκι ο κύριος Μάκης !

Θύμα κλοπής έπεσε στην Θεσσαλονίκη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που βρέθηκε στην πόλη με αφορμή την νεκρώσιμη ακολουθία στην Μητρόπολη και την κηδεία του διάσημου καρδιοχειρουργού Παναγιώτη Σπύρου, 

που εγκατέλειψε τα εγκόσμια σε ηλικιά 76 ετών. (Οσοι έχουν μνήμη, θα θυμούνται ότι ο πάλαι ποτέ γνωστός δημοσιογράφος είχε διαπομπεύσει παλαιότερα τον εκλιπόντα, είχε όμως το θράσος να παραστεί στην κηδεία του...).


Μετά την κηδεία ο Τριανταφυλλόπουλος γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Προξένου Κορομηλά. 


Κάποια στιγμή, βγήκε στο δρόμο για να καπνίσει το πούρο του (αφού στο εστιατόριο απαγορεύεται), ως γνήσιος εκπρόσωπος του μέσου Ελληνα.


Δύο ώρες μετά αντιλήφθηκε ότι το μαύρο τσαντάκι τύπου μπανάνα με τα προσωπικά του αντικείμενα είχε κάνει φτερά.


Κινητοποιήθηκαν οι πάντες μέσα κι έξω από το χώρο του εστιατορίου, έψαξαν τους διπλανούς κάδους σκουπιδιών ερευνήθηκαν κοντινές κάμερες τραπεζών μήπως κατέγραψαν κάποια κίνηση αλλά δεν υπήρξε ίχνος από το τσαντάκι. 


Το τσαντάκι περιείχε πολύτιμα έγγραφα, κάρτες τραπεζών αλλά και το περίστροφό του. 


Τις απογευματινές ώρες ο πάλαι ποτέ γνωστός δημοσιογράφος μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου -σύμφωνα με πληροφορίες- στην Αριστοτέλους κι έκανε την σχετική καταγγελία.


Η προσωπική ασφάλεια του κ. Τριανταφυλλόπουλου ερεύνησε όλα τα σημεία όπου κινήθηκε ο δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη, χωρίς αποτέλεσμα.


Μήπως, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος οφείλει να αντιμετωπίζει με λιγότερη ανευθυνότητα ζητήματα όπως το όπλο που κουβαλάει παντού μαζί του;

 

 
http://www.oxafies.com

 

Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς.  Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.