Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ελεος προφεσόροι!

 

Δημοσιογραφάρες,συνδικαλισταράδες,καθηγητάδες,

διευθυνταράδες,

μανατζαραίοι και λοιποί ανευθυνοϋπεύθυνοι καθημερινά πιάνουν στασίδι σε πρώτες πρωινομεσημερινοβραδυνές γραμμές και μιλάνε με περισσή γνώση για τις απολύσεις... των άλλων!


Την ίδια ώρα ο παχυλός μισθός τους τρέχει,όπως κι η γλώσσα τους.
Κι απ' αυτών των ανθρώπων το μυαλό δεν έχει περάσει καν η σκέψη πως ίσως να μην είναι τόσο απαραίτητοι όσο νομίζουν και να πρέπει οι απολύσεις να ξεκινήσουν από τους ίδιους.


Η καμήλα δεν βλέπει την καμπούρα της γιατί δεν έχει καθρέφτη,όλοι σεις όμως φίλτατοι σε τούτη δω τη χώρα ζείτε κι είναι αδύνατον να μη βλέπετε και να μην καταλαβαίνετε τι συμβαίνει.
Στόχος είναι η γενική εξαθλίωση όλων μας,ξεκάθαρα πράγματα.


Δεν θέλουν να φτιάξουν το δημόσιο τομέα,ούτε να φέρουν ανάπτυξη στη χώρα. Να αρπάξουν θέλουν ό,τι μας απέμεινε ώστε πολύ σύντομα να γίνουμε μια τριτοκοσμική χώρα που μικροί μεγάλοι θα δουλεύουμε στις φάμπρικες που θα στήσουν για ένα ξεροκόμματο!
Ναι να γίνουν απολύσεις επίορκων και ''πιασμάν'',όχι όμως χιλιάδες άνθρωποι στον καιάδα επειδή το απαιτόύν κάποια τσογλάνια που κονομάνε τρακοσαριές χιλιάδες.


Μην παίζετε λοιπόν το παιχνίδι τους και μην κοιμάστε ήσυχοι,το πιθανότερο είναι αύριο,που δεν θα τους είστε χρήσιμοι,να 'ρθει η σειρά σας!

 

 http://zeidoron.blogspot.gr/

 

Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. 
Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.