Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αλλαγές δρομολογίων


ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Τροποποιήσεις δρομολογίων


Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση για αλλαγές στα δρομολόγια του Προαστιακού λόγω βλάβης και εκτεταμένων κλοπών στο δίκτυο της…

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει ότι λόγω βλάβης σε συρμό του Προαστιακού, από το πρωί της Τρίτης 23/10/2012 θα υπάρξουν τροποποιήσεις των δρομολογίων του προαστιακού σιδηρόδρομου στη διαδρομή Αεροδρόμιο -  Λιόσια – Αεροδρόμιο και μέχρι το τέλος της βάρδιας των συρμών.

 Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναμένει την ολοκλήρωση της συντήρησης δύο εφεδρικών συρμών στα οποία εργάζονται εντατικά τα συνεργεία του ΟΣΕ, για την πλήρη λειτουργία στο τμήμα αυτό της γραμμής.

Επίσης σημειώθηκαν για μια άλλη φορά εκτεταμένες κλοπές καλωδίων και αντίβαρων στο τμήμα της γραμμής Μαγούλα – Λιόσια , με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις και μονοδρόμηση στο τμήμα αυτό. 

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητεί την κατανόηση του επιβατικού κοινού και τη συγνώμη της για την όποια ταλαιπωρία υποστούν για συμβάντα τα οποία δεν μπορεί να ελέγξει και να αποκαταστήσει.»

Το επιβατικό κοινό μπορεί να πληροφορηθεί τηλεφωνικά στον
αριθμό 14511 και στο διαδίκτυο στην σελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ www.trainose.gr


 http://www.enikos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.