Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Χαζός παπούς χαρά γιομάτος ...''Αλλα ούκ το γήρας έρχεται μόνο του''



Αφού εμείς τα φάγαμε,  εσείς τα κορόιδα θα τα πληρώσετε ...Επειδή εμείς τα χαρίσαμε στους απατεώνες και στους λωποδύτες που τους κάναμε και υπουργούς ,γιατί να μην πούμε και μερικές χαζομάρες να περάσει ή ώρα ...
Άντε ρε μπάρμπα στη γυναίκα σου μην πάει κανα άλλος 

Τί είπε ο Πάγκαλος στο Βήμα 


Για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο

«Να βρούμε μια (ιδιωτική) εταιρεία( αφού εμείς που κυβερνούσαμε τόσα χρόνια είμασταν ανίκανοι ) και να τους πούμε: πάρτε αυτή την υπόθεση, εισπράξετε τα χρήματα του Δημοσίου και κρατήστε ένα ποσοστό. Θα είναι τεράστιο το όφελος για το Δημόσιο, τεράστιο και για όσους δηλώνουν φόρους και για την κοινωνική δικαιοσύνη. Θα δούμε ότι αυτοί που δεν πληρώνουν φόρους, θα αναγκαστούν επιτέλους να πληρώσουν».

Για τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος
 
«Όσο υπάρχει ο σταυρός προτίμησης, θα αναδεικνύονται αυτές οι υπέροχες μορφές που είναι οι ψηφοθήρες, οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους και για τα ''σταυρουλάκια'' που θα μαζέψουν στις εκλογές. (Το ίδιο δεν έκανα και εγώ για πάνω απο 30 χρόνια; )Αυτές οι εκλογές κατοχύρωσαν αυτή τη συμπεριφορά. Δεν υπάρχει ψηφοθήρας και ''σαλταδόρος'' που δεν πέρασε από το ένα κόμμα στο άλλο, με σκοπό την εκλογή του και να μην εξελέγη».

Για τη Χρυσή Αυγή
 
«Πιστεύω στην άμεση κήρυξη εκτός νόμου της Χρυσής Αυγής( θα μας πάρει την εξουσία όπως πάει γιατί οσο νάναι ένας Κουβέλης είναι του χεριού μου αλλά ο Κασιδιάρης όχι ...Άσε που έχει και βαρύ χέρι πανάθεμάτον ) και όλων όσων αμφισβητούν με πράξεις το πολίτευμα. 
 
Να απολυθεί η Αστυνομία που τα’ χει ''τατσι-μιτσι-κοτσι''! Να απολυθούν 1.000, 2.000, 10.000 αστυφύλακες! Όσοι είναι φασίστες στην Αστυνομία, να απολυθούν. Και ο Χίτλερ εκλεγμένος ήταν πριν κάνει το καθεστώς του. Αν τον είχαν απαγορεύσει τότε, αν είχαν τη δύναμη να τον απαγορεύσουν, γιατί τους είχε ξεφύγει πια, θα είχε ξεφύγει και η Γερμανία και η ανθρωπότητα ολόκληρη».
 
 
 http://trikalagr.blogspot.gr
 
 
Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. 
Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.