Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Εβαλε περούκα, της έδωσαν το όπλο από τα κάγκελα και σκότωσε το δολοφόνο του γιού της μέσα στα δικαστήρια

 

Πολύ πιο εύκολα από όσο είχε φανταστεί η τσιγγάνα – δράστης πυροβόλησε και σκότωσε έξω από γραφείο της ανακρίτριας έναν 33χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιου της, σκορπώντας τον πανικό στα δικαστήρια της Ευελπίδων σήμερα το πρωί.
Η γυναίκα φόρεσε μία περούκα, προκειμένου να μην την αναγνωρίσουν οι συγγενείς του στόχου τους, πέρασε από τον έλεγχο του ανιχνευτή μετάλλων στην είσοδο...


των δικαστηρίων στην πρώην Σχολή Ευελπίδων και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την πλευρά της περίφραξης, η οποία δεν φυλασσόταν, και πήρε το όπλο από το συνεργό της, ο οποίος ήταν έξω από τα δικαστήρια.

Η ώρα ήταν 9:50 και όταν η γυναίκα με απόλυτη ψυχραιμία ανέβηκε στον πρώτο όροφο του κτιρίου 9 πήγε στο γραφείο της ανακρίτριας και τότε ξεκίνησε το μακελειό. Έβγαλε το όπλο και πάτησε τη σκανδάλη σκορπώντας τον πανικό και τον θάνατο μέσα στα δικαστήρια.


Σημάδεψε τον 33χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιου της και τον εκτέλεσε με οκτώ σφαίρες στο κεφάλι και στο σώμα. Όσοι ήταν στο σημείο έτρεχαν πανικόβλητοι να καλυφθούν από τις σφαίρες, ενώ μέλη και των δύο οικογενειών πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από μαχαίρι, ο 25χρονος αδελφό του θύματος, και συγκατηγορούμενος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».


Μετά το περιστατικό και αφού η γυναίκα είχε ολοκληρώσει το δολοφονικό της έργο κατέβασε το όπλο και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.










 http://kafeneio-gr.blogspot.gr


Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. 
Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.