Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Μια σχολική μέρα...στο δρόμο!



Δίκτυο Ειδικών Σχολείων
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Με το σύνθημα «Κάνω μάθημα ΕΔΩ, γιατί δεν μπορώ να πάω στο σχολείο μου», την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου μαθητές Ειδικών Σχολείων, γονείς, εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό, προχωρούν σε μια πρωτότυπη διαμαρτυρία στην Πλατεία Κοραή από τις 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ, καταγγέλοντας τη κατάργηση των κονδυλίων για τις μεταφορές των μαθητών στα Ειδικά Σχολεία.

Οι μαθητές, θα κάνουν μάθημα σε σχολική τάξη που θα στηθεί ειδικά για το σκοπό αυτό στη πλατεία, θέλοντας να δείξουν στους υπεύθυνους το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργούν με την απόφασή τους στους ίδιους αλλά και στις οικογένειές τους.
Το Δίκτυο Ειδικών Σχολείων που διοργανώνει τη διαμαρτυρία, καλεί όλους τους γονείς παιδιών ΑμεΑ αλλά και συμπολίτες μας να υποστηρίξουν τα δίκαια αιτήματά τους δίνοντας το «παρών» στην Πλατεία Κοραή, καθώς και όσους εθελοντές εκπαιδευτικούς και μη, που επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη οργάνωσή της. 
 
 
facebook /Δίκτυο Ειδικών Σχολείων
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.