Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Με μασκαραλίκια νομίζει οτι θα διασωθεί το σάπιο πολιτικό σύστημα........Όλοι μαζί οι διεφθαρμένοι, οι αρρωστημένοι στο ίδιο καράβι.


Σσ. Ευτυχείτε όλοι, Δεξιοί Κεντρώοι Αριστεροί !


 Ο ΣΑΜΑΡΑΣ σας ετοιμάζει...ΣΟΥΠΑ και τι ΣΟΥΠΑ!  Απ' όλα τα φρούτα θα'χει μέσα !


Τη δημιουργία νέου κεντροδεξιού κόμματος σκέφτεται ο Αντ. Σαμαράς με στελέχη του ΠΑΣΟΚ


Νέα μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη φέρεται να οραματίζεται ο Αντώνης Σαμαράς, με κορμό τη ΝΔ και ποικίλα κλαδιά, όπως ορισμένα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς είναι αρκετά θορυβημένος τόσο.....


από την, απειλητική για την κυβέρνησή και το κόμμα του, άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της Χρυσής Αυγής όσο και από την κοινή πλέον πεποίθηση περί «αποτυχημένου πολιτικού συστήματος», για την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε λόγο, μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες. Το σενάριο φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τις φρέσκες δηλώσεις τουΘεόδωρου Πάγκαλου και του Ανδρέα Λοβέρδου, οι οποίοι αμέσως και σαφώς στηρίζουν Σαμαρά.

Σύμφωνα και με το αναλυτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας«Realnews» ο Αντώνης Σαμαράς θα επιχειρήσει να συγκροτήσει έναν μεγάλο πόλο στο χώρο της Κεντροδεξιάς, στον οποίο θα απορροφήσει και αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία ήδη βρίσκονται σε ρήξη με την ηγεσία του κόμματος.


Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι το όνομα του νέου κόμματος προβλέπεται να είναι Εθνικό Πατριωτικό Μέτωπο ή Κεντροδεξιός Πατριωτικός Συναγερμός.


Από το χώρο του ΠΑΣΟΚ στοχεύει να ενσωματώσει κορυφαία στελέχη, όπως οΑνδρέας Λοβέρδος , η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Αλέκος Παπαδόπουλος, κ.ά. ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού έχει προσεγγίσει καιβουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


Το σενάριο αυτό, έρχονται να υποστηρίξουν ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή» σήμερα, δηλώνει: «Όλοι μαζί με τον Σαμαρά, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος», αλλά και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα», είναι παλαιός γνώριμος του Αντώνη Σαμαρά, μάλιστα παλιά υπήρξε δικηγόρος του και σήμερα εκφράζει την ικανοποίησή του για την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση και για τα αποτελέσματα των επαφών του πρωθυπουργού στο εξωτερικό.


«Από την πολιτική απομόνωση που βρισκόταν η χώρα τα δύο τελευταία χρόνια τώρα υπάρχει αλλαγή κλίματος και αυτό το διαπιστώνω από τη συμμετοχή μου σε Συνόδους του ΝΑΤΟ» φέρεται να είπε ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος.


Έκπληκτος εμφανίζεται και ο Θ. Πάγκαλος, στη συνέντευξη στην «Καθημερινή»:«Για μένα είναι έκπληξη. Διότι και για λόγους πολιτικής προέλευσης και με βάση τι είχε προηγηθεί πίστευα ότι (ο Αντώνης Σαμαράς) θα δυσκολευθεί πολύ να διαμορφώσει ένα συναινετικό κλίμα των κομμάτων που τον στηρίζουν. Μέχρι στιγμής ωστόσο δημιουργεί ελάχιστες αφορμές για κριτική. Με βάση λοιπόν το έργο που βλέπω ως τώρα θα έλεγα, όλοι μαζί με τον Σαμαρά, διότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος».


Ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν πιστεύει ότι ήρθε το τέλος όλων των κομμάτων της μεταπολίτευσης, απαντά: «Λόγω ηλικίας, πρόλαβα την Ένωση Κέντρου, την ΕΔΑ, την ΕΡΕ, τον Συναγερμό, το Λαϊκό κόμμα. Τα έζησα όλα αυτά προ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Τα κόμματα παύουν να υπάρχουν όταν δεν εκφράζουν την κοινωνία. Είμαι πεπεισμένος όμως πως οι δύο βασικές παρατάξεις, Κεντροαριστερά και Κεντροδεξιά, θα ξαναβρούν τον δρόμο τους, είτε από τα σημερινά κόμματα, είτε από νέα».


tvxs


 http://ventetta.blogspot.gr/

 http://www.oxafies.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.