Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Διώξτε τον, πριν είναι αργά !


Ο Τόμσεν ξαναχτύπησε.

Ο στημένος σαμποτέρ του ΔΝΤ (όπως απεκάλυψε ο «Γκάρντιαν» ), έσπευσε ειρωνευόμενος να «πετάξει στα σκουπίδια», τη συμφωνία των τριών αρχηγών για τα νέα (απάνθρωπα) μέτρα που συναποφάσισαν υπό ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ των δανειστών : «εάν δεν βυθίσετε βαθιά το μαχαίρι των περικοπών δεν έχει δόση». . .

Ο προκλητικός Δανός, (σύμφωνα με την ειδησεογραφία), ξεπέρασε προχθές στις Βρυξέλλες κάθε όριο. 
 Με ύφος «αφεντικού προς υπαλλήλους» ΑΠΕΡΡΙΨΕ και τους τρεις της κυβέρνησης και τα μέτρα τους . . . 
Αξίωσε μάλιστα ο κύριος να γίνουν ΑΜΕΣΩΣ χιλιάδες απολύσεις !!! 
Αν αυτή, η δημόσια θρασύτητα ενός υπαλλήλου δεν είναι ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΗΝΥΜΑ για το ποιος είναι ο ανθύπατος που κυβερνάει ; Τότε, τι είναι ;

Αν αυτή, η ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ισχύος – που επιτρέπει η Ευρώπη – δεν σημαίνει ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ, Συντάγματος, Κυριαρχίας, Δημοκρατίας, Απόφασης ; Τότε, τι σημαίνει ; 
Προειδοποιώ. Αν η κυβέρνηση των τριών (από κοινού) δεν ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ την άμεση απομάκρυνση του από την Ελλάδα... 
Τότε, με αυτόν τον δολιοφθορέα σκοτεινών εντολών του ΔΝΤ (του «Γκάρντιαν» οι φράσεις) η επόμενη μέρα της χώρας θα είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΟΣ. Κοινωνικός πόλεμος. Στάση πληρωμών. Κόλαση ! . .
Ξαναλέω. Διώξτε τον πριν είναι αργά !



Διαβάστε τους νέους τσαμπουκάδες του υπαλληλίσκου όπως τους αποκαλύπτει η χθεσινή ειδησεογραφία. 
«Τα σκληρά μέτρα λιτότητας, για τα οποία υπήρξε συμφωνία μεταξύ των τριών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, φαίνεται ότι δεν έπεισαν την τρόικα. 
Αυτό φάνηκε κατά τη συνεδρίαση του Euro Working Group στις Βρυξέλλες, στο ο οποίο συμμετείχε το βράδυ της Πέμπτης ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνομώνων Πάνος Τσακλόγλου.


Σύμφωνα με πληροφορίες η τρόικα, εξέφρασε αντιρρήσεις για το νέο πακέτο, που προτείνει η κυβέρνηση και η υποδοχή στον κ. Τσακλόγλου ήταν μάλλον παγερή. 
Ο κ. Τσακλόγλου αντιμετώπισε τη δυσπιστία του εκπροσώπου του ΔΝΤ, στην Τρόικα, Πολ Τόμσεν, κυρίως για τις περικοπές, που έχουν εξαγγελθεί στο Δημόσιο και στην Υγεία. 
 Ο Πολ Τόμσεν στάθηκε κυρίως στην αποτυχία της κυβέρνησης να μειώσει το μέγεθος του δημόσιου τομέα και ζήτησε 15.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.


Όσον αφορά την Υγεία, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, εστίασε κυρίως στη συγχώνευση νοσοκομείων, που δεν προχωρά και στην εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, ώστε να μειωθεί η φαρμακευτική δαπάνη. 
Πλέον, είναι ορατό το ενδεχόμενο, να αναζητηθούν επιπλέον μέτρα, με στόχο να καμφθούν οι αντιστάσεις της τρόικας και να δρομολογηθεί η εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου, χωρίς να αποκλείονται… οριζόντιες περικοπές.


Για τις αντιρρήσεις που εκφράστηκαν στο Euro Working Group, ενημερώθηκε από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς». 
Υ. Γ. Δήλωση Χέλμουτ Σμιτ : «Δεν έχει δοθεί στην Ελλάδα ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ από τον γερμανικό προϋπολογισμό» !!! 
Ο πρώην γερμανός καγκελάριος ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ! 
Οι φανατισμένες γερμανικές εφημερίδες που μιλάνε κάθε μέρα για «γερμανικά δις στην Ελλάδα» , ξέρουν τι γράφουν ;


Γράφει ο Νάσος Τσαγκανέλης, μοντάζ Γρέκi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.