Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Δείτε το

 Συμφωνώ με τη Λιάνα, τη οποία θεωρώ πανέξυπνη και πολύ καλή στο χειρισμό του λόγου. (Δείτε το βίντεο στο τέλος της ανάρτησης).

Να πω όμως, ότι, όταν οι ναζίδες εισέβαλαν στην ΕΣΣΔ, οι Σοβιετικοί, τους πέταξαν και σφαίρες και βόμβες στο κεφάλι. Αναλόγως λοιπόν, τι κάνουν, είναι και η απάντηση...

Οι ναζί πράγματι, φοβούνται τον πολιτισμό. " Όταν ακούω κουλτούρα, τραβάω το πιστόλι μου" έλεγε ο Γκαίριγκ. Δεν θέλουν πράγματα που ακονίζουν τη σκέψη. 

Το μεγαλύτερο αμάρτημα για τους φασίστες, είναι η Ελευθερία. Κυρίως είναι, το να σκέφτεσαι ελεύθερα, να μπορείς να κριτικάρεις αυτό που σου λένε, να διαφωνήσεις, να απορρίψεις. Να έχεις το δικαίωμα, να είσαι διαφορετικός. 

 

Δεν θέλουν μόνο ένα λαό, ένα κράτος, ένα αρχηγό, αλλά ένα χρώμα , μια νότα. Μια ισοπέδωση της μάζας στον θεό - ηγέτη. Μια νοοτροπία, που αν επικρατήσει, έστω και λίγο, θα σβήσει την ίδια την ανθρώπινη φύση

 Τον άνθρωπο, που γεννήθηκε για να είναι Ελεύθερος, που γεννήθηκε, για να είναι Μοναδικός και όχι κλώνος υπηρέτης του κάθε παρανοϊκού δικτάτορα. 

 




 http://tsak-giorgis.blogspot.gr


Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. 
Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.