Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Εργαζόμενοι στους ΠΟΕ-ΟΤΑ πήραν στο κυνήγι το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας

Το ραντεβού του τεχνικού κλιμακίου με το προεδρείο της ΚΕΔΕ ήταν προγραμματισμένο για το μεσημέρι, αλλά οι εργαζόμενοι στους ΠΟΕ-ΟΤΑ είχαν άλλη άποψη.

 Όταν έγινε γνωστό ότι το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένο ραντεβού του τεχνικού κλιμακίου της τρόικας με την ΚΕΔΕ, οι εργαζόμενοι στους ΠΟΕ-ΟΤΑ που διαμαρτύρονται για τη νέα "λαίλαπα" μέτρων, αποφάσισαν πως δεν θα επιτρέψουν να συμβεί αυτή η συνάντηση.

Για αυτό λοιπόν βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΕ και απέκλεισαν την είσοδο ρίχνοντας σκουπίδια και αναποδογυρίζοντας τους κάδους απορριμμάτων.
Παρά την αποκλεισμένη είσοδο, το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας έφτασε λίγο πριν το σημείο, αλλά μόλις έγιναν αντιληπτοί, οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση στην κυριολεξία τους πήραν στο κυνήγι. 


 

Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τους εργαζόμενους να τρέχουν και το κλιμάκιο να σκορπίζεται. Μέσα στην ένταση της στιγμής οι εργαζόμενοι κατά λάθος πήραν στο κυνήγι μία κοπέλα που δεν ήταν υπάλληλος του τεχνικού κλιμακίου, αλλά μεταφράστρια και συνόδευε το κλιμάκιο. 

Η κοπέλα φοβισμένη αναγκάστηκε να μπει μέσα σε ένα βιβλιοπωλείο, προκειμένου να προφυλαχθεί μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 

Ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κ. Πολυμερόπουλος μιλώντας στο NewsIt δεν διέψευσε το γεγονός και απλά έκανε λόγο για μία αυθόρμητη κίνηση των εργαζομένων. 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

 

 

Τελικά, η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ!


 http://zeidoron.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.