Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

Συγκέντρωση με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας στην Ελλάδα πραγματοποιούν αυτήν την ώρα διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας.
Με σύνθημα «ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ» Κύπριοι και Βετεράνοι του 1974 διαμαρτύρονται επί της Βασιλίσσης Σοφίας. Στη συγκέντρωση συμμετέχουν και μέλη του Εθνικού Μετώπου. Πριν από λίγο έκαψαν την τουρκική σημαία με ακραία και εμπρηστικά συνθήματα.
Οι διαηλωτές εδώ και μέρες είχαν συντάξει ψήφισμα διαμαρτυρίας:
"Διαμαρτυρόμαστε ενάντια στην επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στην Αθήνα η ώρα 19:00. Χώρος συγκέντρωσης: Οδός Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης μπροστά από το μνημείο των Ιμίων (όπου 3 Έλληνες αξιωματικοί σκοτώθηκαν από την «ελληνοτουρκική φιλία»). Ο ανεπιθύμητος πολιτικός, που φροντίζει να μας προκαλεί με τις δηλώσεις του σε καθημερινή βάση, αναμένεται στην χώρα μας για συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογο του.
 Εμείς θα είμαστε εκεί. Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι ενάντια στην τουρκοφιλία για να βροντοφωνάξουμε πως ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ! Καλούμε όλους τους Έλληνες πατριώτες να δώσουν το παρόν τους στην εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην επίσκεψη Νταβούτογλου και να διαμαρτυρηθούν στο πλευρό μας ενάντια στην συνεχιζόμενη τουρκολαγνία".

 makeleio.gr

 http://indobserver.blogspot.gr


Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. 
Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.