Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ρουά ματ από μαθητές της Νότιας Αθήνας

Προσθήκη λεζάντας
Με συμμετοχές οι οποίες ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη έγινε στο Ελληνικό το:

1} Ατομικό σχολικό Πρωτάθλημα Νότιας Αθήνας


Οι συμμετοχές έφτασαν τα 540 παιδιά, γεγονός που δεν μπορεί εύκολα να εξηγηθεί μια και για παράδειγμα στο αντίστοιχο περσινό είχαμε περίπου 300.Το γεγονός αυτό μας χαροποιεί αλλά και μας προβληματίζει σχετικά με τα οργανωτικά προβλήματα που δημιουργεί.
 
Συγκεκριμένα οι συμμετοχές ήταν :


Νήπια 16
Α’ Δημοτικού 67
Β’Δημοτικού 122
Γ’ Δημοτικού 91
Δ’ Δημοτικού 89
Ε’ Δημοτικού 78
Στ’ Δημοτικού 55
Α’ Γυμνασίου 15
Β’ Γυμνασίου 4
Γ’ Γυμνασίου 3
Σύνολο:    540


Η διοργάνωση ξεκίνησε χωρίς καθυστέρηση (10:00πμ.) και ολοκληρώθηκε στις 16:00. Κρίνεται επιτυχημένη και έγινε χωρίς παράπονα και ιδιαίτερα προβλήματα.


2) Ομαδικό σχολικό Πρωτάθλημα Νότιας Αθήνας 


Συμμετείχαν 40 ομάδες και η διοργάνωση ήταν λίγο κατώτερη από το ατομικό, κυρίως λόγο έλλειψης διαιτητών (λόγω της τρέχουσας αγωνιστικής).


Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την συμπαράσταση και τη βοήθεια τον Δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης.
 Ευχαριστούμε και προσωπικά το Δήμαρχο, Χρήστο Κορτζίδη, ο οποίος μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί στις απονομές.Επίσης τον Αντιδήμαρχο παιδείας κο Γιώργο Βλάχο και τον Πρόεδρο του Αθλητικού οργανισμού Βασίλη Βάσσιο για την στήριξη που παρείχαν στη διοργάνωση.


Τους Διευθυντές των Α’ και Β’ Γυμνασίου Κο Φουρφουρή και κα Σταρά, που μας φιλοξένησαν, ήταν παρόντες στη διοργάνωση και μας βοήθησαν σημαντικά.


Ευχαριστούμε επίσης όλους τους διαιτητές της διοργάνωσης. Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους συλλόγους που μας έλυσαν το πρόβλημα έλλειψης υλικού και είναι :


Ο Πανιώνιος (Χαντάτ Γαβριήλ), Η Εστία Νέας Σμύρνης (Ζαμίτ Κυριάκος), ΟΠΑ Φιλοθέης (Γιορντός), ΣΟ Καλλιθέας (Κουκκίδης Νίκος), Αίγλη Παπάγου (Παναγάκος) και ο Φυσιολάτρης Νίκαιας (Αγγελάκης). Ευχαριστούμε επίσης το κο Καμπάνη, ο οποίος διέθεσε δωρεάν περισσότερα από 200 σκακιστικά τεύχη τα οποία διανεμήθηκαν στους συμμετέχοντες.


Οφείλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΣΣΝΑ,
 ο οποίος μου συμπαραστάθηκε και με βοήθησε στις κρίσιμες ώρες (όταν αναζητούσα υλικό για να καλύψω τη διοργάνωση), αλλά και με την παρουσία του στο Ελληνικό τη δεύτερη μέρα των αγώνων.


Παραθέτουμε και τις συμμετοχές ανά Δήμο :


ΑΛΙΜΟΣ   110
ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  82
Ν. ΣΜΥΡΝΗ   82
ΚΑΛΛΙΘΕΑ  28
ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ  89
ΓΛΥΦΑΔΑ   84
ΜΟΣΧΑΤΟ  18
Π.ΦΑΛΗΡΟ  47
ΣΥΝΟΛΟ: 540



Ο πρόεδρος του ΦΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Θεόδωρος Φίλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.