Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Συγχαρητήριο Μήνυμα


Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Χρήστος Κορτζίδης, συγχαίρει θερμά τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Σουρμένων – Ελληνικού για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Συγχαίρει επίσης θερμά το προπονητικό επιτελείο, τους παράγοντες της ομάδας αλλά και όλους όσοι στήριξαν την ομάδα στην νικηφόρα πορεία της όλο το προηγούμενο διάστημα.



“Η νίκη αυτή της ομάδας μας χαροποιεί ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που ο αθλητισμός περνά δυσκολίες λόγω της γενικής υποβάθμισης καθώς ισχυροποιεί την πεποιθησή μας ότι οι μεγάλες νίκες έρχονται από ανθρώπους που πιστεύουν και παλεύουν μέχρι τέλος”.



Δηλώσεις μετά τον αγώνα


Μετά τον αγώνα η τεχνικός του Ελληνικού μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Κω:

«Στην χειρότερη φετινή μας εμφάνιση καταφέραμε και πήραμε το κύπελλο και αυτό κάτι λέει. Δεν είχαμε καθόλου καθαρό μυαλό στην επίθεση και κενά στην άμυνα και δεν ακολουθήσαμε την τακτική μας. Η τύχη όμως ήταν μαζί μας. 


Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου που ήταν πρωταγωνίστριες και συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την προσπάθεια. Πιστεύω ότι έγινε ένα καταπληκτικό ματς».


Η Ανθή Μπαλτά που πέτυχε το νικητήριο καλάθι και αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών δήλωσε από την πλευρά της:


«Αφιερώνουμε τη νίκη σε όλη την οικογένεια του Ελληνικού. Νιώθω ευλογημένη που ανήκω σε αυτόν το σύλλογο. Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Από τη Δευτέρα όμως σταματάμε τους πανηγυρισμούς και κοιτάμε το πρωτάθλημα».


Η Μαρί Ρόζα Μπόνη με τη σειρά της:


«Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενες για το επίτευγμά μας. Θέλαμε να κατακτήσουμε το κύπελλο και τα καταφέραμε. Είναι μια μεγάλη στιγμή για το Ελληνικό. Το ματς είχε συγκλονιστική εξέλιξη και πιστεύω ότι το απόλαυσε όλος ο κόσμος του μπάσκετ»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.