Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Ο εκπρόσωπος της Ελληνοαυστραλιανής οργάνωσης «Πρεσβευτές της Ελλάδας», κύριος Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος


Το Σάββατο 08/03 είχαμε τη μεγάλη χαρά να υποδεχτούμε στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού τον εκπρόσωπο της Ελληνοαυστραλιανής οργάνωσης «Πρεσβευτές της Ελλάδας», κύριο Κωνσταντίνο Παπαγιαννόπουλο, και γίναμε αποδέκτες μια μεγάλης – της δεύτερης μέσα σε διάστημα 7 μηνών – δωρεάς φαρμάκων από τη συγκεκριμένη οργάνωση.
Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βλέπουμε τους πολίτες γύρω μας να δραστηριοποιούνται και να βοηθούν τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες πολιτών που έχουν ανάγκη, πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται από Έλληνες του εξωτερικού.  Θυμίζουμε ότι η πρώτη δωρεά, που έγινε το Σεπτέμβριο του 2013, συγκεντρώθηκε  από τους «Πρεσβευτές της Ελλάδας» σε συνεργασία με την Ελληνορθόδοξη κοινότητα Μελβούρνης και Βικτώριας, διαμέσου 8 Ελληνικών σχολείων.



Ο κύριος Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος (δεξιά), μαζί με τους εθελοντές-μέλη του συντονιστικού οργάνου του ΜΚΙΕ – Βασιλική Ηλιοπούλου, Γιώργο Βήχα και Χρήστο Σιδέρη.

<
Αυτή τη φορά η δωρεά έγινε από τους «Πρεσβευτές της Ελλάδας» σε συνεργασία με τα μέλη της Κρητικής Αδελφότητας και της Ελληνικής κοινότητας της Μελβούρνης.  Ακολούθως, μεταφέρουμε μέρος της επιστολής των Ελληνοαυστραλιανών αδελφών μας, που συνόδευε την ευγενική και αλληλέγγυα δωρεά.

«Σήμερα και πάλι οι Έλληνες της Μελβούρνης είναι στο πλάι σας.  Οι Πρεσβευτές της Ελλάδας κατάφεραν να κάνουν γνωστό το ιερό λειτούργημα που κάνετε όλοι οι εθελοντές και οι γιατροί στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

Σε συνεργασία με τα μέλη της Κρητικής Αδελφότητας και της Ελληνικής κοινότητας της Μελβούρνης, συγκεντρώθηκε το ποσό των 12,890 δολαρίων Αυστραλίας για την αγορά των αναγκαίων αυτών φαρμάκων.

Σας τα δωρίζουμε με πολλή αγάπη από τη μακρινή Αυστραλία και ευχόμαστε να βοηθήσουν τους άπορους ασθενείς του ιατρείου σας.  
Η αγορά των φαρμάκων έγινε στην Ελλάδα και ως εκ τούτου στήριξε την Ελληνική οικονομία.

Η υποστήριξη μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον.  Μαζί και ενωμένοι οι Έλληνες του κόσμου, και ως Πρεσβευτές της Ελλάδας, μπορούμε να κατορθώσουμε πολλά.»

Όλοι οι εθελοντές αλλά και οι ασθενείς του ιατρείου μας ευχαριστούμε θερμά τους Ελληνοαυστραλιανούς συμπατριώτες μας που με τόση αγάπη μας έστειλαν αυτή τη βοήθεια, συντονίζοντας μια τόσο δύσκολη προσπάθεια σε όλα της τα στάδια.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-20:00) και (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
 210 9631950
 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.