Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΤ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

Δώδεκα χρόνια μετά τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Ηλιούπολης και της Αργυρούπολης οι οποίες κατάφεραν να σταματήσουν την κατασκευή του Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης (400/150 KW) στον Υμηττό, η ΔΕΗ επανέρχεται καταθέτοντας νέα Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για ένα έργο το οποίο έχει ήδη κριθεί με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις ως παράνομο.
 
Επισημαίνεται ότι για το θέμα του ΚΥΤ Αργυρούπολης έχει τοποθετηθεί αρνητικά το Δημοτικό Συμβούλιο μας:

  • με την απόφαση 114 της 4/5/2009 «Ενημέρωση για τα έργα της ΔΕΗ στην οδό Αργυρουπόλεως, αλλά και σε άλλες οδούς και συζήτηση για εξεύρεση λύσης και αντιμετώπισης του προβλήματος»
  •  
  • με την απόφαση 289 της 2/11/2011 «Ενημέρωση για την άσκηση ένδικου μέσου ακύρωσης του νέου ΠΔ 14/6/2011 (ΦΕΚ187Δ΄), σύμφωνα με την απόφαση της ΟΕ»
  • με την απόφαση 394 της 18/12/2013 «Συζήτηση και λήψη απόφασης για σημαντικά προβλήματα που απασχολούν το Δήμο: Αεροδρόμιο-ΚΥΤ-Μετρό-Απορρίμματα».

Μαζί με την αυτοδιοίκηση, σε εγρήγορση βρίσκονται και οι κάτοικοι που μέσω της «Συσπείρωση πολιτών ενάντια στις εγκαταστάσεις του ΚΥΤ Ηλιούπολης  Αργυρούπολης», καλούν σε συγκέντρωση την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, στις 11.00πμ στην είσοδο του ΚΥΤ.


Σχετικά: Κάλεσμα «Συσπείρωσης πολιτών ενάντια στις εγκαταστάσεις του ΚΥΤ Ηλιούπολης  Αργυρούπολης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.