Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Δηλώσεις στήριξης της Δημοτικής Συνεργασίας και του Χρήστου Κορτζίδη από τους Γιώργο Γιαννουλάκη, Αριστείδη (Αρη) Καλουτσάκη και Μιχάλη Σφυρίδη

Με γραπτές δηλώσεις τους  οι συμπολίτες μας-άνθρωποι ικανοί, με  εντιμότητα, ήθος και διάθεση προσφοράς-Γιώργος Γιαννουλάκης, Αριστείδης (Αρης) Καλουτσάκης και Μιχάλης Σφυρίδης  εκφράζουν  τη στήριξή τους  στη  Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού Αργυρούπολης και στο δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη, για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.  


Οι δηλώσες: 


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ 

Με  μοναδικό κίνητρο την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου και των κατοίκων του στις δύσκολες μέρες για όλους, αποφάσισα να συμμετάσχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Θα το κάνω μέσα από την παράταξη του δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη γιατί με βρίσκουν σύμφωνο το έργο του και οι αγώνες του για το καλό του δήμου μας . Θέλω να βοηθήσω και εγώ με τις δυνάμεις που διαθέτω στη συνέχιση του έργου της έντιμης και ικανής δημοτικής αρχής.



Γιώργος Γιαννουλάκης
 






ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗΣ

Στην κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας και ο λαός της είναι απαραίτητη η προσπάθεια όλων μας για το ξεπέρασμα της κρίσης και ένα καλύτερο αύριο.
Αυτές οι Δημοτικές Εκλογές  είναι η μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε το «παρόν» για μία άλλη πορεία μέσα από την τοπική κοινωνία.
Γι’ αυτό στηρίζω το συνδυασμό  
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ» 
και το σημερινό Δήμαρχο
   ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΡΤΖΙΔΗ, ως ενεργός πολίτης και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
Για μία σίγουρη και σταθερή πορεία στο Δήμο μας.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ





ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΦΥΡΙΔΗΣ
 
Στην εποχή που διανύουμε, σε όλα αυτά τα γεγονότα που διαδραματίζονται και βιώνουμε τη δύσκολη καθημερινότητά μας τα λόγια απ' όπου κι αν προέρχονται, είναι απλά ανούσια, χωρίς καμία βάση λόγια. Αντίθετα, οι πράξεις είναι αυτές που μας χαρακτηρίζουν.
 Οι πράξεις είναι αυτές καθαυτές που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στην αλήθεια. 
Ο Χρήστος Κορτζίδης δε λέει λόγια. 
Κάνει πράξεις αποδεδειγμένα μέσα από την πορεία του.
 Οι πράξεις του αποδεικνύουν τη θέληση, το σθένος, τη προσπάθεια, την αγάπη για την πόλη μας. 
Στηρίζω ανεπιφύλακτα και με τον πρέποντα δυναμισμό το Χρήστο Κορτζίδη και δεσμεύομαι επίσημα και δημόσια πως με όλες μου τις δυνάμεις θα συμπορευτώ μαζί του σε αυτό το δύσκολο έργο, σε αυτό το δύσκολο δρόμο που έχει διαλέξει να ακολουθήσει με σκοπό το καλό της πόλης μας και των συμπολιτών μας. Γιατί οι πράξεις είναι αυτές που μας δίνουν αληθινή ελπίδα, κι όχι τα λόγια. 
                           
                   
                Μιχάλης Σφυρίδης
                        Σύμβουλος Επιχειρήσεων
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.