Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Συγκέντρωση για το παραλιακό μέτωπο και το Ελληνικό

Συγκέντρωση με θέμα 

«Εξελίξεις στο παραλιακό μέτωπο και το πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού»

  διοργανώνει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, στην Αργυρούπολη, την ερχόμενη Κυριακή 30 Μάρτη, στις 11 π.μ., στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».


 
Θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα, και ο υποψήφιος δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού Θοδωρής Λιάππης.


Οι εργαζόμενοι των περιοχών του παραλιακού μετώπου πρέπει να έχουν ως κριτήριο ψήφου στις ερχόμενες εκλογές τη στάση όλων των πολιτικών δυνάμεων απέναντι στην ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση ελεύθερων χώρων, όπως το πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού και οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.


Με ανακοίνωσή της, η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ καλεί σε αγώνα τους εργαζόμενους της περιοχής για να μην ιδιωτικοποιηθεί και να μην εμπορευματοποιηθεί το πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού. Να διεκδικήσουν υποδομές που να καλύπτουν τις λαϊκές ανάγκες και όχι τα κέρδη των μονοπωλίων.



 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.