Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ισχυρές πολιτικές παρουσίες για το Ελληνικό

Στο πλαίσιο των δράσεων για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού, την Κυριακή 16 Μαρτίου (13.00), διοργανώνεται συζήτηση με θέμα «Εξελίξεις και θέσεις για το Ελληνικό», στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας (πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού, είσοδος από λεωφ. Ποσειδώνος).

 
Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα κοινοβουλευτικά και δυο εξωκοινοβουλευτικά κόμματα. ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ θα παρευρεθούν με εκπροσώπους τους στην εκδήλωση καθώς και οι Οικολόγοι Πράσινοι και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Οι βουλευτές που θα δώσουν το «παρών» σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), η Σοφία Σακοράφα (ΣΥΡΙΖΑ), ο Στάθης Παναγούλης (ΣΥΡΙΖΑ) και ο Βασίλης Οικονόμου (ΔΗΜΑΡ). Επίσης θα παρευρεθεί το Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής για τα θέματα περιβάλλοντος της ΔΗΜΑΡ, Θράσος Φωτεινός.
Οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Αττικής, Ρένα Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) και ο Παύλος Χαϊκάλης (ΑΝ.ΕΛ.) θα πάρουμε μέρος στη συζήτηση. Τέλος, το «παρών» θα δώσει και ο Άγγελος Χάγιος (ΑΝΤΑΡΣΥΑ).
Η συζήτηση εντάσσεται στο πρόγραμμα αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων μέσα στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού που διοργανώνουν οι Δήμοι Αλίμου, Γλυφάδας και Ελληνικού–Αργυρούπολης με γενικό τίτλο 
«Ελληνικό: η τύχη του στα χέρια μας».
Στη συζήτηση παίρνουν μέρος (με εκπροσώπηση σε υψηλό επίπεδο) πολιτικά κόμματα, φορείς περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, επιστημονικοί φορείς, κινήματα κλπ.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.