Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Μεγάλη η συμμετοχή στην Έκθεση για κόσμημα – ντεκουπάζ




Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε έκθεση εικαστικών καλλιτεχνών του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης για κόσμημα – ντεκουπάζ στις 13 – 14 – 15 Δεκεμβρίου του έτους 2013. 



Η έκθεση αυτή δημιουργήθηκε κατόπιν παρότρυνσης των δημοτών μας μιας και πολλές κυρίες ασχολούνται με τα αντικείμενα αυτά. Είναι ένα βήμα που έδωσε ο Δήμος στους καλλιτέχνες του, για να παρουσιάσουν στο κοινό τη δουλειά τους και είχε μεγάλη ανταπόκριση.


Συμμετείχαν 18 καλλιτέχνες με ποικίλα θέματα και διαφορετικές τεχνικές, όπως ντεκουπάζ σε χαρτί, σε γυαλί κ.α. καθώς και χειροποίητα κοσμήματα από βινύλιο, felt, μακραμέ κ.α. Η αίθουσα του πολιτιστικού τμήματος στο ισόγειο του ωδείου μετατράπηκε σε χώρο έκθεσης που με μεγάλη όρεξη και μεράκι διαμόρφωσε η πολιτιστική επιτροπή. 


Η ποιότητα της έκθεσης ήταν πάνω από τα αναμενόμενα για το κοινό και η επισκεψιμότητα ξεπέρασε το προσδωκόμενο ακόμα και των ίδιων των καλλιτεχνών που ζήτησαν να επαναληφθεί και για την επόμενη σεζόν. 


Στα εγκαίνια παραβρέθηκε αρκετός κόσμος όπως και τις επόμενες ημέρες της έκθεσης. Η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της πολιτιστικής επιτροπής κ. Ζωή Ράϊκου στο σύντομο πρόλογό της εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όλους τους συμμετέχοντες και όλους τους διοργανωτές. 


Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους καλλιτέχνες, στο προσωπικό του δήμου και στους εθελοντές μας για την στήριξη και την ενεργή συμμετοχή τους. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους για την ανταπόκρισή σας και ευχόμαστε και στο μέλλον να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες σας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.