Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Παρουσίαση θέσεων και συζήτηση προτάσεων για την Παιδεία


Στην κατάμεστη από γονείς, εκπαιδευτικούς και δημότες αίθουσα του Α’ ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 11-12-2013, η προγραμματισμένη από την ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ δεύτερη θεματική της συγκέντρωση – συζήτηση .


 

Σε αυτήν παρουσιάσθηκαν και συζητήθηκαν αναλυτικά οι βασικές θέσεις της και οι τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων για τα σχολεία, τους μαθητές και τους γονείς.
 
 

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, αφού καλωσόρισε τους παρισταμένους, ανέλυσε σε ειδική ψηφιακή προβολή που έγινε, τους βασικούς άξονες και στόχους της πολιτικής που θα ακολουθήσει  για τα υπόψη θέματα.

Οι άξονες αυτοί, θα δημοσιευθούν στο πρόγραμμα της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ,  περιλαμβάνουν βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους και βασίζονται στη λογική των βέλτιστων πρακτικών (best practices), που εξασφαλίζουν το καλύτερο και οικονομικότερο αποτέλεσμα. 



Στον ευρύτατο διάλογο που ακολούθησε, την «παράσταση» έκλεψε μαθητής – εκπρόσωπος του δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου Ελληνικού, ο οποίος ανέπτυξε επί μακρόν και με εναργή τρόπο τα προβλήματα και τις προτάσεις της μαθητικής κοινότητας, καταχειροκροτούμενος στο τέλος της ομιλίας του. 






 ΠΗΓΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.