Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ! Καμία σχέση του Δήμου με άνδρα που πουλά ημερολόγια ως εκπρόσωπός του!

 Συμπολίτες στην Αργυρούπολη μας ενημέρωσαν πως σήμερα Παρασκευή 6/12/2013 ένας ψηλός, εύσωμος άνδρας τους χτύπησε τα κουδούνια προκειμένου να τους πουλήσει ημερολόγια.

 


Τους συστήθηκε ως εκπρόσωπος του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης και τους είπε πως τα πουλάει για την οικονομική ενίσχυση του Δήμου σπέρνοντας ταυτόχρονα φήμες για την κατάσταση του Ταμείου του δήμου μας.Ο Δήμος δεν πουλάει ημερολόγια, δεν έχει καμία σχέση με τον εν λόγω κύριο και συνιστά την προσοχή σε όλους τους συμπολίτες μας ειδικά αυτές τις μέρες των γιορτών που είναι πολύ σύνηθες το φαινόμενο των διαφόρων πωλητών που εμφανίζονται ως εκπρόσωποι φορέων. 

Καλό είναι να ενημερωθούν και οι συγγενείς της τρίτης ηλικίας που βρίσκονται στα σπίτια τις πρωινές ώρες.Σημειώνεται πως πριν λίγες μέρες καταγγέλθηκε πως δυο νεαρά άτομα στην περιοχή των Σουρμένων που εμφανίστηκαν ως μαθητές του Λυκείου που πωλούν ημερολόγια προέβησαν σε αρκετές ληστείες μέσα σε σπίτια που επισκέφτηκαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.