Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Δεν περπατάμε παράλληλα, περπατάμε μαζί!”


Μάθημα ζωής... έδωσε ένας μαθητής του δημοτικού από την Ιεράπετρα.


Ο Νάσος Μουταφίδης την ημέρα των γενεθλίων του δεν ζήτησε δώρα και παιχνίδια όπως τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του αλλά ζήτησε από γνωστούς και φίλους του να συγκεντρώσουν τρόφιμα και ρούχα προκειμένου να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ιεράπετρας ώστε να βοηθηθούν άνθρωποι που έχουν ανάγκη.



“Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Νάσος Μουταφίδης έδειξε έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται”, αναφέρεται σε ευχαριστήρια ανακοίνωση ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και συνεχίζει....


 “Η πράξη του αυτή αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός ότι τα παιδιά έχουν επηρεαστεί πολύ από τις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, που βιώνουμε όλοι και ότι είναι περισσότερο ευαίσθητα και πρόθυμα να βοηθήσουν το συνάνθρωπό τους μεταφέροντας με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα των Χριστουγέννων για αγάπη και αλληλεγγύη και δίνοντας σάρκα και οστά στο θεμελιακό και χαρακτηριστικό της φυσιογνωμίας του συνθήματός μας: 

Δεν περπατάμε παράλληλα, περπατάμε μαζί!”










ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.