Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Τα «εντέλλεσθε» του δήμαρχου Κορτζίδη και η αξιοπιστία του λόγου του κ. Κωνσταντάτου

Τα «εντέλλεσθε» ήταν οι εντολές του  δήμαρχου Χρήστου Κορτζίδη (το 2011)

 στις υπηρεσίες να πληρώνουν εργαζόμενους των οποίων οι συμβάσεις είχαν λήξει, αλλά εξακολουθούσαν με απόφαση του να εργάζονται, προκειμένου να συνεχίσουν τη λειτουργία τους και να μην καταρρεύσουν κρίσιμες υπηρεσίες του νεοσύστατου δήμου μας (οι παιδικοί σταθμοί, τα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα, 
η καθαριότητα κλπ)


Για να μη βαρύνει δε η ευθύνη κανέναν Δημοτικό Σύμβουλο, πάρα μόνο αποκλειστικά τον ίδιο, ο δήμαρχος  δεν ζήτησε απόφαση του ΔΣ στη σχετική συνεδρίαση στις 11 Μάη του 2011, ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων εξέφρασε σύμφωνη γνώμη.
Ο κ. Κωνσταντάτος είπε σε αυτή τη συνεδρίαση του Δ.Σ το Μάη του 2011, όπως  καταγράφεται στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά:
«Βεβαίως και στηρίζουμε τον Δήμαρχο στη διαδικασία που επιλέξατε, βεβαίως στηρίζουμε κι εσάς στον αγώνα που θα δώσετε, δεν υπάρχει καμία αντίθετη άποψη ούτε είμαστε ενάντια στο εντέλλεσθε, που θέλει ο Δήμαρχος να προχωρήσει και να κάνει, το στηρίζουμε ψυχή και σώματι».
Ο κ. Κωνσταντάτος τον Οκτώβρης 2013 στο Τετρασέλιδο φυλλάδιο που μοίρασε στην πόλη λέει:
«Ο δήμαρχος διατήρησε στο δήμο παράνομα συμβασιούχους, στερώντας τη δυνατότητα επιβίωσης και σε άλλους άνεργους νέους, που περίμεναν τη σειρά τους, με μη νόμιμες πληρωμές».

Αυτή είναι η αξιοπιστία και η αξία του λόγου  του 
κ. Κωνσταντάτου. 
Για πολλοστή φορά ο λόγος του αποδεικνύεται μεγαλόστομος, κούφιος, ψεύτικος, αναξιόπιστος. 
Λόγος πολιτικάντικος σαν όλων των Μαυρογιαλούρων.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.