Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ

 Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013 άνοιξε η αυλαία των χειμερινών προβολών της κινηματογραφικής λέσχης με το αφιέρωμα στον Γρηγόρη Λαμπράκη με αφορμή τα 50 χρόνια από τη δολοφονία του.




Η προβολή του Ντοκυμαντέρ του Γιάννη Κατωμερή «Η αλήθεια για τη δολοφονία του Γρ. Λαμπράκη» πλαισιώθηκε με κείμενα που διάβασε η ηθοποιός Μαρία Κόμη –Παπαγιαννακάκη.


Ο κεντρικός ομιλητής κ. Λυμπεράτος - ιστορικός από το Πάντειο Πανεπιστήμιο -παρουσίασε τη δράση του Λαμπράκη κάνοντας ένα συσχετισμό με τις αντίστοιχες δολοφονίες του σήμερα και δέχθηκε ερωτήσεις από το κοινό.



Στην συνέχεια ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια με συνοδεία πιάνου από τον καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου «Γ. Μιχαλακέας» Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη που χειροκροτήθηκαν θερμά από τους παρευρισκόμενους.


                                                                                                       
Στην σεμνή εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος της πόλης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και αρκετός κόσμος. 


Σας περιμένουμε κάθε Παρασκευή μέχρι και τις 21/03/2014 στις 21:00, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», όπου έχει προγραμματιστεί μια σειρά προβολών από ταινίες που εξασφάλισε η ομάδα της κινηματογραφικής λέσχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.