Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ “Νοιάζομαι για την υγεία μου’’ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ (9-13 Δεκεμβρίου)



Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης στο πλαίσιο του προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής και Αγωγής Υγείας ‘’ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ’’,

 

 που υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά, από τον Τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συμμετέχει στο εν λόγω πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής που θα πραγματοποιηθεί από 9 ως 13 Δεκεμβρίου 2013 στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Πλατεία Δημαρχείου Κύπρου 68) από 9:00 ως 14:00 που γιατροί, νοσηλευτές και εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θα παρέχουν δωρεάν προληπτικό έλεγχο υγείας στους πολίτες.


Το πρόγραμμα «Νοιάζομαι για την Υγεία μου», έρχεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη ενημέρωσης, πρόληψης και θωράκισης της υγείας, προσφέροντας εξετάσεις προληπτικής ιατρικής στους κατοίκους περιοχών της Αττικής και άλλων 15 νομών της χώρας, όπου εμφανίζονται υψηλά ποσοστά φτώχιας και ανεργίας, ή η πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας είναι δύσκολη και η ενημέρωση περιορισμένη.

Ο προληπτικός έλεγχος υγείας περιλαμβάνει τα ακόλουθα:


  • Έλεγχο Αρτηριακής Πίεσης
  • Ηλεκτροκαρδιογραφικό έλεγχο
  • Μέτρηση επιπέδων σακχάρου
  • Μέτρηση χοληστερόλης
  • Σπιρομέτρηση,
  • Συμβουλευτική, οδηγίες και ενημέρωση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :2109961973-2109904205
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.