Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Εκδήλωση για τα 2 χρόνια προσφοράς του ιατρείου μας και των εθελοντών τουΤο Σάββατο 14/12 έγινε η εκδήλωση για τα 2 χρόνια προσφοράς του ιατρείου μας και των εθελοντών του προς την δοκιμαζόμενη κοινωνία.  Ήταν μια λιτή αλλά όλο ουσία και συγκίνηση εκδήλωση απολογισμού του χρόνου που πέρασε.  Μίλησαν διάφοροι εθελοντές για τον τρόπο οργάνωσης μας, τις προσωπικές εμπειρίες του καθενός αλλά δόθηκε και το στίγμα για το τι έρχεται.   
Μέσω τεσσάρων διαφορετικών βίντεο οι εθελοντές μας θυμήθηκαν όλα όσα περάσαμε τον ένα χρόνο που μεσολάβησε από τον Δεκέμβριο του 2012 αλλά έγινε και ένας «απολογισμός» μέσω λίγων στατιστικών ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον ακριβή αριθμό των ασθενών που έχουμε βοηθήσει.Παραθέτουμε παρακάτω δύο από αυτά τα βίντεο αλλά και φωτογραφίες.
Ο εθελοντής γιατρός καρδιολόγος Γιώργος Βήχας μιλά στο ακροατήριο


 Ο αντιδήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης και εθελοντής του ιατρείου μας Γιάννης Μαραγκός συνομιλεί, λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, με την εθελόντρια μας Ολυμπία Λυμπερίου
Ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης είπε λίγα λόγια για να συγχαρεί τους εθελοντές του ΜΚΙΕ

Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες τον κύριο Μενέλαο Μυρίλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.