Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Σε κώμα ο Μίχαελ Σουμάχερ

Ραγδαία είναι η επιδείνωση της υγείας του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ύστερα από ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις. 

 

 

 

Ο Μίχαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι το πρωί της Κυριακής κάνοντας σκι στο Μεριμπέλ των Γαλλικών Άλπεων και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο σε γαλλικό νοσοκομείο που ειδικεύεται σε τραυματισμούς σκιερ.


Σύμφωνα με την εκπρόσωπό του, Ζαμπίνε Κεμ, ο επτάκις πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 «έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του κάνοντας σκι στη διάρκεια των διακοπών του. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου λαμβάνει ιατρική φροντίδα. 


Φορούσε κράνος και δεν ήταν μόνος τη στιγμή του ατυχήματος».
Παρά τις αρχικές πληροφορίες ότι όταν μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της Γκρενόμπλ ο Μίχαελ Σουμάχερ διατηρούσε τις αισθήσεις του, το γαλλικό και το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσαν αργά το βράδυ της Κυριακής ότι πλέον έχει πέσει σε κώμα λόγω βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη μετά το χτύπημα στο κεφάλι του πάνω σε βράχο.
Στο πλευρό του Σουμάχερ οι πιλότοι της Formula 1


Μέσω του twitter πολλοί πιλότοι της Formula 1 συμπαραστέκονται στον 44χρονο πρωταθλητή.

 Ο Felipe Massa έγραψε χαρακτηριστικά «Προσεύχομαι για σένα αδερφέ μου. Ελπίζω να αναρρώσεις γρήγορα. Ο Θεός να σε προστατεύει Michael», ενώ ο Adrian Sutil έστειλε τις ευχές του: 

«Ελπίζω ότι ο Michael Schumacher θα ανακάμψει σύντομα. Εύχομαι το καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένειά του».



ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.