Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ


Αγαπητοί Διευθυντές κ Σύλλογοι Γονέων των σχολείων της πόλης μας
Φίλες και Φίλοι συνδημότες



Την τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα Α ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, στις 18κ30 θα παρουσιάσουμε με ειδική ψηφιακή προβολή στην εκπαιδευτική μας κοινότητα τις θέσεις και τις προτάσεις μας για το σχολείο του Μέλλοντος στον δήμο μας.

 Θα συζητήσουμε με γονείς και εκπαιδευτικούς πάνω στις προτάσεις μας αλλά θα ακούσουμε και τις παρατηρήσεις και ενστάσεις σας. Σας περιμένουμε στην νέα μας θεματική παρουσίαση αυτή την φορά για την Παιδεία με στόχο να σας παρουσιάσουμε την πρόταση μας για την παιδεία, το σχολείο και την συνεργασία που θα αναπτύξουμε μαζί σας.



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:30, σας προσκαλούμε στην αίθουσα του Α’ ΚΑΠΗ Αργυρούπολης (οδός Αλεξιουπόλεως – απέναντι από τα Goody’ s), για να συζητήσουμε τα θέματα παιδείας που αφορούν τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς φορείς του Δήμου μας, να ακούσουμε τις προτάσεις και τις απόψεις σας και να σας παρουσιάσουμε τις δικές μας θέσεις – προτάσεις, ώστε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για το μέλλον των παιδιών μας.



Γραφεία: Λ. Κύπρου 32, Αργυρούπολη – Ιασωνίδου και Τριπόλεως, Ελληνικό
τηλέφωνα: 2109949610, 2109600798, 6944502972, email: enomenipoli@gmail.com,

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.