Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

«Forget it Giannis» εδώ είναι Αργυρούπολη


Παρακάμπτοντας την γνωστή «καραμέλα» περί διαχωρισμού των δυο κοινοτήτων από τη δημοτική μας παράταξη, ερχόμαστε στην ουσία των πραγμάτων, αναζητώντας λύσεις στα μεγάλα θέματα που απασχολούν την Αργυρούπολη και το Ελληνικό.

 


Προσφάτως στο ανοικτό δημοτικό συμβούλιο (18-12-13) μας απασχόλησε το θέμα του ΚΥΤ στην Αργυρούπολη. Έχοντας ως μοναδικό μέλημα την προστασία των κατοίκων της περιοχής, η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης ζητά:
1.       Να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του ΣτΕ που κρίνουν παράνομες τις εγκαταστάσεις του υπάρχοντος ΚΥΤ Αργυρούπολης 150KV της ΔΕΗ/ΑΔΜΗΕ στον Υμηττό.
2.       Να ακυρωθούν οι σχεδιασμοί για δημιουργία νέου ΚΥΤ 400KV στο ίδιο σημείο.
Η δημοτική παράταξη «Ενωμένη Πόλη» μέσω του κ. Γ. Κωνσταντάτου αφού παραδέχεται πως το ΚΥΤ είναι παράνομο, δεν αποκλείει την επέκτασή του…
Βέβαια, η αναλυτική τοποθέτηση της αντιπολιτευόμενης παράταξης επί του θέματος, θα γινόταν με τοποθέτηση του κ. Γ. Τσαρπαλή, σύμφωνα με τον επικεφαλής της.
Τελικά, ο κ. Τσαρπαλής δεν εμφανίστηκε ποτέ στη συνεδρίαση. Να σημειώσουμε ακόμα, πως μετά από περίπου ένα μήνα, δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα. 
 
Παρακαλούμε, λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει… 



ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.