Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ



Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Χρήστος Κορτζίδης, το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου 2014 στη Βουλή.



Ο Αλέξης Τσίπρας και η Νάντια Βαλαβάνη, Βουλευτής Β΄ Αθήνας, ενημερώθηκαν από τον Χρήστο Κορτζίδη, τη Ροδή Γεωργακάκη, Αντιδήμαρχο, και τον Γιάννη Μπουζάκη, Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης, για τις εξελίξεις στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού, τα προβλήματα που δημιουργούνται από την έξωση φορέων και υπηρεσιών του Δήμου από τις εγκαταστάσεις τους στο χώρο, το πάγιο αίτημα του Δήμου για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου καθώς και για άλλα ζητήματα.


Ο Α.Τσίπρας εξέφρασε την αντίθεσή του ΣΥΡΙΖΑ στην διαδικασία ιδιωτικοποίησης που προωθείται από το ΤΑΙΠΕΔ και την κυβέρνηση για το Ελληνικό, την ανάγκη μαζικοποίησης του κινήματος ενάντια σε αυτή, την υποστήριξή του στο αίτημα δημιουργίας Μητροπολιτικού Πάρκου και την πρόθεσή του να αντιταχθεί στις επιλογές της κυβέρνησης με πρωτοβουλίες εντός και εκτός Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.