Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Αγιασμός των υδάτων στο δημοτικό κολυμβητήριο Αργυρούπολης


Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης ¨Γρηγόρης Λαμπράκης¨ στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς 2014 πραγματοποίησε τον καθιερωμένο πλέον Αγιασμό των υδάτων στο δημοτικό κολυμβητήριο Αργυρούπολης.


Μια εκδήλωση θεσμός που κάθε χρόνο προσελκύει πλήθος κόσμου καθώς και αθλητών για την περισυλλογή του Τιμίου Σταυρού.

Συγχαρητήρια και ευχές στο νεαρό αθλητή του συλλόγου Α.Ν.Ο.Α. που πρώτος έπιασε τον σταυρό και σε ανάμνηση της πρωτιάς αυτής έλαβε από τον Αθλητικό Οργανισμό δώρο ένα χρυσό σταυρό, προσφορά του κοσμηματοπωλείου του κ. Καλύβα.



Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού χαιρέτησε την εκδήλωση με ευχές για καλή χρονιά με Υγεία και πολλούς αγώνες.
Η εκδήλωση έκλεισε με επίδειξη συγχρονισμένης κολύμβησης από τα αγωνιστικά τμήματα του Α.Ν.Ο.Α όπου με τις ακριβείς- καλλιτεχνικές τους φιγούρες ενθουσίασαν το κοινό.


Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν, τον Δήμαρχο κ. Κορτζίδη Χρήστο, τον Βουλευτή του Σύριζα κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τα μέλη του Δ.Σ του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. και τους επικεφαλής των παρατάξεων Ελληνικού Αργυρούπολης.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους πατέρες της ενορίας μας, της εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας για την σεμνή τελετή και ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με Υγεία, Ευτυχία και Δημιουργικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.