Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Ο "ΠΑΠΑΣ" ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΣΕ ΝΕΚΡΟ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ. ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΕΥΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΔΙΑΒΑΣΑΝ" ΟΙ ΙΔΙΟΙ !!

Το ζήσαμε ΚΑΙ αυτό. Στις 12 μ.μ. έγινε η κηδεία του δολοφονημένου - αυτόχειρα φίλου μας Κώστα, στο κοιμητήριο του Ελληνικού. 

 

 

 

 

Θα προσπαθήσουμε να περιγράψουμε τα συγκλονιστικά & φρικτά γεγονότα που ζήσαμε στον υποτιθέμενο οίκο του Θεού που κάποιοι "ιερωμένοι" - λέμε τώρα- τον κατάντησαν σε οίκο αγνώστου ταυτότητος.

 

 Οι χαροκαμένοι συγγενείς και φίλοι περίπου 30 άτομα ήταν εκεί για να αποχαιρετήσουν και να τιμήσουν τον δολοφονημένο - αυτόχειρα. Όμως ο "εκπρόσωπος" του Θεού, "πατήρ" Αλέξιος είχε άλλη άποψη, ενημέρωσε τους συγγενείς ότι ΔΕΝ θα διάβαζε τον νεκρό, γιατί.... αυτοκτόνησε!! 

 

Στην αρχή, οι συγγενείς κράτησαν την ψυχραιμία τους και τον παρακάλεσαν να εκτελέσει το έργο του και να "διαβάσει" τον εκλιπόντα συνάνθρωπο. Ο "Παπά" Αλέξης όμως ήταν ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ λέγοντας ότι εκτελεί εντολές ... άνωθεν, έφυγε και προχώρησε στο σύνηθες έργο του. 

 

Μάζευε 50άευρα απο συγγενείς για να "διαβάσει" τρισάγιους στους τάφους. -Τα ΔΗΛΩΝΕΙΣ αυτά ΑΝΑΞΙΕ "Παπά";-  Απο κεί και πέρα..... τα πράγματα βγήκαν απο ΚΑΘΕ έλεγχο , έξαλλοι οι συγγενείς και φίλοι του Κώστα, κυνηγούσαν κι έβριζαν τον "Παπά" που έτρεχε ανάμεσα στους τάφους και τελικά έφυγε υβριζόμενος.

 

 Εκείνη την ώρα οι παρευρισκόμενοι αποφάσισαν να τελέσουν ΑΥΤΟΙ τη Θεία λειτουργία και υποκαθιστώντας τον "Ιερέα" πήραν το Ευαγγέλιο , διάβασαν την εξώδιο ακολουθία , προσευχήθηκαν, έψαλλαν το Πάτερ Υμών και έκαναν ΑΥΤΟΙ αυτά που ΔΕΝ έκανε ο αμοιβόμενος απο το Κράτος "Παπά" Αλέξιος που ακόμα τρέχει στους τάφους και μαζεύει 50άευρα.

 

 Η απορία όλων ήταν ΠΩΣ "λειτουργούνται" ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ και ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που -κακώς- οδηγήθηκαν να βάλουν τέρμα στη ζωή τους μη αντέχοντας άλλο τα βασανιστήρια! Δεν μπορούμε να γράψουμε άλλα, γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ θα ξεφύγουμε.

 

 

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.