Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ


Συνεχίζοντας τις συναντήσεις με τα πολιτικά κόμματα, ο Δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου 2014 στη Βουλή με αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος στην οποία συμμετείχαν ο Χρήστος Κατσώτης, Βουλευτής Β’ Αθήνας, ο Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Θοδωρής Λιάπης.



Ο Δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κοροβέσης ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού, τους προγραμματισμούς της κυβέρνησης για το ΚΥΤ Αργυρούπολης, καθώς και για τις θέσεις και διεκδικήσεις του Δήμου για τα θέματα αυτά.          


Από την πλευρά της, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ εξέφρασε την αντίθεση του κόμματος στην ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού και στις εξώσεις του Δήμου και των άλλων φορέων από τις εγκαταστάσεις τους στο πρώην αεροδρόμιο και επεσήμανε την ανάγκη προσανατολισμού στη λαϊκή πάλη και τις αντιστάσεις από τα κάτω για την ανατροπή συνολικά των πολιτικών που ακολουθούνται σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.