Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Δεν βγαίνουν τα νούμερα…


Πανικός έχει καταβάλει τον επικεφαλής της Ενωμένης Πόλης κ. Γιάννη Κωνσταντάτο.
 
 
Η δημοσκόπηση που παρήγγειλε δεν είναι ευνοϊκή για τον ίδιο και την παράταξη του και έχει επιδοθεί σε ένα «πόλεμο» λάσπης απέναντι στον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης. Με αστήρικτα επιχειρήματα και τακτική «λέγε-λέγε» κάτι θα μείνει, προσπαθεί να πείσει αλλά μάταια…

Έκδηλη είναι επίσης η αγωνία του, να αποτινάξει από πάνω του, το «κακό» ΠΑΣΟΚ. Παρουσιάζεται ως ανεξάρτητος την ώρα που τρία χρόνια πριν, «έστρωνε» κόκκινο χαλί στον Γιώργο Παπανδρέου. Μιλά για το ΠΑΣΟΚ που «μετακόμισε» και προκαλεί ερωτήματα: πού ανήκει ο σύντροφος του κ. Κωνσταντάτου, Τ. Μαντέλης;
 
Συνοδοιπόρος του, ο πρ. δήμαρχος της Αργυρούπολης Γιάννης Τσαρπαλής που αφού είδε το λαό της Αργυρούπολης να του γυρνάει την πλάτη και το «ρολόι της πόλης» να σταματά να κτυπά σε ρυθμούς «Αναγέννησης», επιδίδεται με λύσσα σε μια επιχειρηματολογία χωρίς αντίκρισμα.    
 
 
Έχοντας χάσει την πλειοψηφία των στελεχών του, φαίνεται πως ο κ. Τσαρπαλής βρήκε ένα «απάγκιο» προκειμένου να τερματίσει την πολιτική του καριέρα, χωρίς να φορτωθεί στην πλάτη του, ακόμα μια ήττα.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.