Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Το Ελληνικό στα ερτζιανά

 

Αφιέρωμα στο μεγάλο θέμα του Ελληνικού έκανε σήμερα ο ραδιοσταθμός 105,5 Στο Κόκκινο και ο διευθυντής του Κώστας Αρβανίτης εκπέμποντας από τις 7 έως τις 10 το πρωί από το πολιτιστικό κέντρο Ελληνικού.Πολίτες και δημοτικές αρχές των όμορων δήμων της περιοχής, ενωμένοι ενάντια στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, που σφετερίζονται τον χώρο του πρώην αεροδρομίου, αγωνίζονται ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού καθώς για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου Πρασίνου, ενός έργου που θα συνεισφέρει στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Στο πάνελ της εκπομπής βρέθηκαν οι :
- Ο Χρήστος Κορτζίδης, Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Ο Θάνος Ορφανός, Δήμαρχος Αλίμου
- Ο Κώστας Κόκκορης, Δήμαρχος Γλυφάδας
- Η Ελένη Πορτάλιου, καθηγήτρια ΕΜΠ & δημοτική σύμβουλος Αθηναίων
- Ο Νίκος Μπελαβίλας, πανεπιστημιακός ΕΜΠ
- Η Μάνια Παπαδημητρίου, ηθοποιός
- Η Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
- Ο Γιώργος Βήχας, γιατρός του Κοινωνικού Μητροπολιτικού Ιατρείου

Οι ομιλητές κατέθεσαν τις απόψεις τους ενόψει της ολοκλήρωσης του διαγωνισμού για την επιλογή του επενδυτή στο πρώην αεροδρόμιο εκφράζοντας παράλληλα και την αντίθεσή τους στην πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση με τις πιέσεις για την εκδίωξη από το χώρο φορέων που χρησιμοποιούν εγκαταστάσεις μεταξύ των οποίων και τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.


Ακολούθησαν παρεμβάσεις πολιτών και διάλογος με τους φορείς και τους Δημάρχους Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού- Αργυρούπολης.Ακούστε εδώ: http://stokokkino.gr/podcast/elliniko.MP3  απόσπασμα της εκπομπής. 


 Ολόκληρη η εκπομπή θα αναμεταδοθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου από τις 8:00 - 10:00 το πρωί στους 105,5.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.