Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΧΡ. ΚΟΡTZIΔΗΣ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ NEΑΣ ΠΑΡAΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚO-ΑΡΓΥΡΟΎΠΟΛΗ


Την εκ νέου υποψήφιά του - που έγινε δεκτή δια βοής - για τις δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2014, ανακοίνωσε στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της παράταξής του, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Χρ. Κορτζίδης, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές είχε στηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, και όχι μόνο.


ΞΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ:

 Φ. ΜΑΝΟΣ, ΧΡ. ΜΙΜΙΓΙΑΜΜΗΣ, Γ. ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ, ΔΟΜΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΥ

Ιδρυση και νέας παράταξης στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

 
Την Κυριακή, 10-11-2011, μερικά από τα εκ του ΠΑΣΟΚ στελέχη της πρώην παράταξης ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ, με επικεφαλή τους τον κ. Β. Βαζαίο, τα οποία είχαν επιλέξει να μη συμμετάσχουν στη δημιουργία της ενιαίας παράταξης ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ (προήλθε, ως γνωστόν, από την ενοποίηση των πρώην παρατάξεων ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ του Γ. Κωνσταντάτου, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ του Χ. Πασβαντίδη και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Γ. Τσαρπαλή), 
μαζί με την παράταξη ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ της ΔΗ.ΜΑΡ, με επικεφαλή τον κ Φ. Καρπούζα, ανακοίνωσαν ότι δημιουργούν από κοινού μια νέα παράταξη, την 
"ΞΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ", ανακοινώνοντας παράλληλα τις διαδικασίες για την προσεχή ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου της νέας παράταξής τους.

Σημειώνεται, ότι στην υπόψη εκδήλωση παρίστατο, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, κ. Χρ. Κορτζίδης, ο οποίος εξαίροντας το ρόλο τους , ζήτησε τη συνεργασία και στήριξή τους!



ΠΗΓΗ 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.