Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Ελληνικού-Αργυρούπολης: «Δε θα δεχτούμε κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ και καμία απόλυση» – Να αξιοποιηθούν όλοι οι εξειδικευμένοι γιατροί στη χώρα μας»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο ιατρικός κόσμος της χώρας τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε αναβρασμό και το δημόσιο σύστημα υγείας, ή ότι έχει απομείνει από αυτό, δείχνει να μπαίνει στην «κλίνη του Προκρούστη».


 

Οι γιατροί μας δίνουν τη ζωή τους, κάθε μέρα δίπλα στην αρρώστια και το θάνατο, απλήρωτοι, άυπνοι και απαξιωμένοι από τους λειτουργούς της υγείας, με το ελληνικό κράτος να μην τους έχει πει ποτέ, ούτε ένα ευχαριστώ για την άοκνη προσφορά τους.


ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ


• Την πλήρη στήριξή μας στον δίκαιο αγώνα των γιατρών μας που κρατάνε την υγεία του λαού στα χέρια τους

• Θα υπερασπιστούμε τους γιατρούς μας και τους ασθενείς μας με όλες μας τις δυνάμεις, μαζί με όλους τους παρόχους και χρήστες υγείας του πανυγειονομικού μετώπου, ώστε να διασφαλίσουμε τη Δημόσια υγεία και να μη χάσουμε ανθρώπινες ζωές.



• Δεν θα δεχθούμε την υποβάθμιση, ή το κλείσιμο των δομών του ΕΟΠΥΥ στο δήμο μας και την όποια, τυχόν, υπαναχώρηση του Υπουργού Υγείας από την δημόσια και κατηγορηματική δήλωσή του, ότι δεν θα κλείσουν τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) στην Αργυρούπολη.


• Δεν θα δεχθούμε τα όποια «παιχνίδια» παίζονται σε τοπικό επίπεδο χρησιμοποιώντας την υγεία του λαού για κομματικά, ή άλλα συμφέροντα.



ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 


• Να μην υπάρξει καμία απόλυση και να αξιοποιηθούν πλήρως όλοι οι εξειδικευμένοι γιατροί στην πόλη και τη χώρα μας
• Να υπάρξει ένα αξιόπιστο και κοινά αποδεκτό σύστημα διασφάλισης δομών και ελέγχων




ΠΗΓΗ 





 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.