Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτο: παρά την «παρέμβαση Κωνσταντάτου» και τη « δέσμευση Γεωργιάδη» ο ΕΟΠΥΥ κλείνει!




Την Τρίτη 1 Οκτώβρη ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος ανακοίνωσε περήφανος: «Ο Υπουργός Υγείας, κ. Αδ. Γεωργιάδης, με δική του πρωτοβουλία, κάλεσε σήμερα στο γραφείο του τον επικεφαλής της Ενωμένης Πόλης, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο». 
Η παρέμβαση Κωνσταντάτου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του, έσωσε:


  1. Τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ της Αργυρούπολης καθώς ο Άδωνης: «Δήλωσε με απόλυτα σαφή και κατηγορηματικό τρόπο πως δεσμεύεται προσωπικά, ότι δεν θα κλείσουν τα πολυϊατρεία της Αργυρούπολης» 
  2. Την πρωτοβάθμια υγεία συνολικά καθώς ο Άδωνης: «Εξήγησε μάλιστα προς όλους τις όποιες αλλαγές που προτίθεται να κάνει, οι οποίες όμως, όπως δήλωσε, σε καμία περίπτωση δεν θα θίξουν την πρωτοβάθμια υγεία σε όλους ανεξαιρέτως τους δήμους της χώρας». 

    Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντάτο:
     «Μετά από αυτή την θετική εξέλιξη, άνευ αντικειμένου είναι πλέον η συγκέντρωση που προγραμμάτισε για αύριο 2 Οκτωβρίου για το ίδιο θέμα ο δήμαρχος Χρ. Κορτζίδης». 

    Όμως η ξεροκέφαλη Διοίκηση του Χρήστου Κορτζίδη πραγματοποίησε την προγραμματισμένη για την άλλη μέρα (Τετάρτη 2 Οκτώβρη) και «άνευ αντικειμένου πλέον» συγκέντρωση-συζήτηση για την Υγεία και το μέλλον των μονάδων υγείας ΕΟΠΥΥ στην εποχή των μνημονίων. 

    Εκεί τονίστηκε από πολλούς «κακόπιστους» ομιλητές η αναξιοπιστία-αν είναι δυνατόν- του σημερινού Υπουργού Υγείας ο οποίος συνήθως δηλώνει τα αντίθετα από ότι σκοπεύει να κάνει.

    Ο Δήμαρχος μάλιστα αναφέρθηκε , άκουσον-άκουσον, στην ανάγκη εγρήγορσης και ετοιμότητας για την υπεράσπιση και του τοπικού Ιατρείου του ΕΟΠΥΥ και κάλεσε τους πολίτες να απομονώσουν τους τοπικούς αντιπροσώπους των μνημονιακών πολιτικών που σε απόλυτο συντονισμό και αλληλοστήριξη με την κυβέρνηση προσπαθούν να καθησυχάσουν και να αποπροσανατολίσουν με ψέματα την τοπική κοινωνία.


    Δεν πέρασαν ούτε δύο μήνες από τότε και η Κυβέρνηση απολύει μαζικά γιατρούς και εργαζόμενους στον ΕΟΠΥΥ αφήνοντας στο έλεος της ιδιωτικής περίθαλψης εκατομμύρια ασφαλισμένους που εξυπηρετούνται στα Ιατρεία του.
    Στο Δήμο μας απολύονται πάνω από το 90% των γιατρών του ΕΟΠΥΥ με αποτέλεσμα το ουσιαστικό κλείσιμο της υπηρεσίας.

    Αυτή ήταν πραγματική αξία της δέσμευσης του
      Αδ. Γεωργιάδη, τις οποία σέρβιρε πανηγυρικά στους δημότες, ο κ. Κωνσταντάτος πανηγυρίζοντας ότι «αυτή η δέσμευση του υπουργού δικαιώνει την Ενωμένη Πόλη και το λαό της πόλης μας».

    Τώρα ο κ. Κωνσταντάτος αντί να κρυφτεί από ντροπή, λένε ότι υπόσχεται πως όταν γίνει δήμαρχος θα… λειτουργήσει αυτός το Πολυϊατρείο!
     Ότι πείτε αγαπητέ. Οι διαβεβαιώσεις και οι υποσχέσεις που μοιράζετε αφειδώς σε όλους και για όλα είναι ίδιας αξίας με αυτές του Άδωνη. 

    Ίδιας σοβαρότητας με αυτές του αξέχαστου και αξεπέραστου… Μαυρογιαλούρου, πριν ανακαλύψει ότι οι ψηφοφόροι δεν είναι χαχόλοι για να καταπίνουν αμάσητα τα χοντρά ψέματα και τις ανόητες υποσχέσεις.
     Περαστικά σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.