Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ξημέρωσε για 45 λεπτά τα μεσάνυχτα στη Χίο


Σοκ και δέος προκαλεί το πρωτόγνωρο και ανεξήγητο φαινόμενο που συνέβη τα μεσάνυχτα της τρίτης στη Χίο.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους για 45 λεπτά περίπου γύρω στις 2:35 τα ξημερώματα, η νύχτα έγινε μέρα στη κυριολεξία.Ναι καλα ακούσατε ο ήλιος ανέτειλε πρόωρα και όλα δείχναν πως μια νέα μέρα ξεκινά.



Οι περισσότεροι μάλιστα δίχως να χουν καταλάβει τι πραγματίκα είχε γίνει θεώρησαν πως χάλασαν τα ρολόγια τους και σηκώθηκαν απο τα κρεββάτια τους για να πάνε κανονικά στις δουλειές τους.


Στη συνέχεια εικόνες αποδιοργάνωσης και αναστάτωσης διαδραματίστηκαν στο νησί μιας και πολλοί μαθητές πήγαν κανονικά στα σχολεία τους για μάθημα,πολλοι εργαζόμενοι πήγαν στις δουλειές τους καθως και ελεύθεροι επαγγελματίες άνοιξαν κανονικά τα μαγαζιά τους. 


Όμως όλοι παρατηρούσαν πως κάτι δε πάει καλά μιας και η τηλεόραση έδειχνε ακόμα τελεμάρκετινγκ, στα ραδιόφωνα καμία εκπομπή δεν είχε ξεκινήσει ακόμη,εφημερίδες δεν υπήρχαν στα περίπτερα και η κίνηση στους δρόμους δεν ήταν η συνηθισμένη.


Κρίση πανικού επίσης πάθανε οι αρτοποιοί μιας και δε μπορούσαν να πιστέψουν πως δεν θα ήταν σε θέση να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους εγκαίρως.


Αξιοσημείωτο είναι το γεγονώς πως μεγάλη πτώση του τζίρου σημειώθηκε στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης μιας και όλοι γύρισαν πρόωρα στα σπίτια τους και δε κατανάλωσαν τις συνηθισμένες ποσότητες αλκοολ.

Η κορύφωση της αναστάτωσης προήλθε όταν ο ουρανός ξανασκοτείνιασε και η "νύχτα" συνεχίστηκε κανονικά.
Σ'αυτό το σημείο ο κόσμος έντρομος και πανικόβλητος βγήκε στους δρόμους και σκηνές αναρχίας εκτυλίχθηκαν μπροστα στα μάτια όλων.


<<Είδατε οτι μας ψεκάζουν?>> φώναζαν κάποιοι.
<<Έρχεται το τέλος του κοσμου>> ακουγόταν απο πολλούς.
Ο κόσμος έχασε τη ψυχραιμία του και η οργή και η αγανάκτιση κυρίεψε τους πάντες.
"Μας κοροιδέυουν ολοι.Μέχρι και ο θεός" δήλωσε η κ.Τούλα κάτοικος του νησιού σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.


Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στη συνέχεια χωρίς όμως να πάρουν μεγάλες εκτάσεις καθώς αστυνομικές δυνάμεις καταστολής παρενέβησαν έγκαιρα, που ευτυχώς βρισκόντουσαν εν ωρα υπηρεσίας μιας κ αυτοι ξεγελάστηκαν απο το ανεξήγητο φαινόμενο και πήγαν πρόωρα στη δουλειά τους.
Διαφορετικά ίσως να θρηνούσαμε και θύματα.


Να σημειωθεί πως στη συνέχεια ξημέρωσε κανονικά στο νησί της Χιου και η τάξη και οι κανονικοί ρυθμοί ζωής φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί πλήρως.


Το φαιμόμενο έχει συγκλονίσει και τρομοκρατήσει παγκοσμίως όλους τους επιστημονικούς φορείς, που μέχρι στιγμής δε μπορούν να δώσουν την παραμικρή εξήγηση για τα αίτια που προκάλεσαν αυτό το ανώμαλο καιρικό φαινόμενο.



ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.