Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

«ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ HIV - ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ»

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εξέτασης για τον HIV η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης συμμετέχει σε πρόγραμμα που πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε όλη την Ευρώπη.



Η πρώτη Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εξέτασης για τον HIV στην Ελλάδα γίνεται από 22 με 29 Νοεμβρίου 2013 και μέσω της Κινητής Μονάδας της Praksis που θα είναι εγκατεστημένη στην είσοδο της πλατείας Βάρναλη στην Αργυρούπολη την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 από 19:00 έως 10:00μμ δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους πολίτες μας για Ανώνυμη Δωρεάν εξέταση με το στοματικό υγρό (το αποτέλεσμα βγαίνει σε 20 λεπτά) για τον ιό του HIV/AIDS .


Το μήνυμα της εβδομάδας είναι «ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ HIV-ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ» για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μιλήσουν ανοιχτά για το AIDS και να ενισχύσει το διάλογο μεταξύ της κοινωνίας των πολιτών, των οργανώσεων υγείας, των επαγγελματιών υγείας και των φορέων χάραξης πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.