Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Όχι στο κλείσιμο των πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ - Συγκέντρωση Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. στο Δημαρχείο



Συγκέντρωση για τον ΕΟΠΥΥ διοργανώνουν Δήμος, οι Γιατροί και όλο το προσωπικό του ΕΟΠΥΥ Αργυρούπολης την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. στο Δημαρχείο (Λ. Κύπρου).


Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος, Χρήστος Κορτζίδης, ο Αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών, Γιάννης Μαραγκός και η δημοτική σύμβουλος, Ζωή Ράικου επισκέφτηκαν το ΕΟΠΥΥ Αργυρούπολης και συναντήθηκαν με τους απεργούς γιατρούς του, ώστε να συντονίσουν από κοινού τον αγώνα για την προάσπιση της δημόσιας και δωρεάν υγείας.


 Ενδεικτικό της πολύ κρίσιμης κατάστασης για το μέλλον των πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ είναι ότι σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες στο παράρτημα της Αργυρούπολης από τους 30 γιατρούς προβλέπεται να παραμείνουν 3 έως 4 γιατροί!

Αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας και στις απολύσεις προσωπικού από τον Οργανισμό, που σχεδιάζει η κυβέρνηση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού (ΠΟΣΕΥΠ) – ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων με νέες 24ωρες απεργίες έως και τις 3 Δεκεμβρίου. 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.