Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ!! - ΣΦΟΔΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!


Ο Δεκέμβριος θα μας βάλει με την μία στον Χειμώνα, μιας και όπως σας είχαμε προβλέψει 100% σωστά εδώ και πολλές μέρες, αναμένεται υπερκαταιγίδα να πλήξει μεγάλο μέρος της χώρας μας την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου !!


 
Πολύ ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν σε όλη την δυτική, κεντρική αλλά και βόρεια Ελλάδα. Μέσα σε λίγη ώρα αναμένεται να πέσουν πάρα πολύ μεγάλα ύψη βροχοπτώσεων, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει πλημμύρες. 

Τα πιο σφοδρά φαινόμενα θα σημειωθούν από το απόγευμα της Κυριακής 1 Δεκεμβρίου και προς τα ξημερώματα και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου.


Πάρα πολύ πυκνά χιόνια ως και χιονοθύελλες, θα σημειωθούν πάνω από τα 1400-1500 μέτρα στην βόρεια Ελλάδα, πάνω από τα 1600-1700 μέτρα στην κεντρική Ελλάδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!

Δείξτε προσοχή μιας και τα φαινόμενα θα συνοδεύονται και από πολύ δυνατά αστραπόβροντα και ίσως και χαλάζι σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας και της κεντρικής Μακεδονίας κυρίως, αλλά και της δυτικής Στερεάς Ελλάδας.



ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.