Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ιδού ο ναός της ΑΕΚ (photos+videos)

Επιτέλους, είδαμε τα σχέδια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Αυτού που οραματίζεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης και
 -αν όλα πάνε καλά- θα ξεκινήσει να χτίζεται τον Ιανουάριο του 2014 και θα είναι έτοιμο τον.. Δεκέμβριο του 2015.
















Ο "Τίγρης" παρουσίασε τα σχέδιά του στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας, τονίζοντας πως: "Για εμένα δεν εννοείται ΑΕΚ χωρίς Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς ΑΕΚ. Επιστρέφουμε στο σπίτι μας. Θέλουμε να χτίσουμε και πάλι στο σπίτι της ΑΕΚ. Θέλουμε να δώσουμε ζωή στην περιοχή, να φέρνουμε 1 εκ. κόσμο το χρόνο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Οι Κυριακές μας πρέπει να επιστρέψουν και πάλι εδώ που τις ζήσαμε. Εδώ που μεγαλώσαμε. Από εσάς θέλω να ξέρω αν είστε δίπλα μας. Ζητάω την ομόφωνη έγκριση από εσάς για να ξέρω αν η ΑΕΚ και η Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι και πάλι μαζί".
Το κόστος του έργου ανέρχεται στα 65 εκ. ευρώ, ενώ ο γήπεδο θα είναι 32.500 θέσεων ή 34.000. Δεν θα έχει εμπορικές χρήσεις, ο φωτισμός θα είναι ή στο σκέπαστρο ή σε πυλώνες και θα έχει 40 σουίτες.

Ο κ. Μελισσανίδης τόνισε πως η ΑΕΚ θα είναι αρωγός του Δήμου για το Άλσος και ζητάει να απομακρυνθούν τα σκουπίδια που είναι εστία μόλυνσης στα γύρω σπίτια.

O Χάρης Τομπούλογλου, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου είπε: "Το σχέδιο που μας φέρατε σήμερα είναι πράγματι ένα έργο αθλητισμού και πολιτισμού. Σας ευχαριστούμε για την ελπίδα που μας δίνετε. Σε αυτό το σχέδιο δεν μπορεί κανένας καλοπροαίρετος άνθρωπος να έχει αντίρρηση. Ζητήσατε μια ξεκάθαρη αρχική άποψη. Εμείς λοιπόν λέμε το μεγάλο ναι".

Από την πλευρά της, η δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Ευτυχία Αποστολάκη, είπε μεταξύ άλλων: "Είναι ένα έργο παγκόσμιας πρωτοτυπίας και πως είναι ένα έργο που αποδεικνύει πως η ΑΕΚ θα γίνει βασίλισσα ξανά".

Τέλος, στην παρουσίαση βρέθηκαν επίσης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Τραϊανός Δέλλας, ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Ακης Ζήκος.











                   


                 





ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.