Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥΣας παρουσιάζουμε ορισμένες σελίδες από το νέο Αλφαβητάριο της Α΄ Δημοτικού του Ελληνικού σχολείου εν έτη 2012, στα χρόνια της νέας κατοχής.
Η μικρή μας ηρωίδα Λόλα από το κλασσικόν βιβλίο πρόκειται να ξανακούσει το "κοίτα Λόλα ένα μήλο". Όμως από τότε που γράφτηκε η συγκεκριμένη η διατύπωση...

Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Μια σύγχρονη "Λόλα" θα δυσκολευτεί να καταλάβει τι είναι ένα μήλο. Το δανειζόμαστε από φιλικό μας ιστότοπο και στο τέλος των μαθημάτων θα το επιστρέψουμε για να το δανειστή άλλος μαθητής!

Έτσι σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και λοιπών Σωφρονιστικών Ιδρυμάτων αποφασίσαμε την ανανέωσιν του εν λόγω Αλφαβητάριου με σύγχρονους όρους που θα χρειαστή να μάθη ένα παιδί.  Όποιος όμως έχει χρήματα μπορεί να το αγοράσει απ΄ ευθείας από φιλ-ελεύθερο το βιβλιοπωλείο του κ. Άδωνι !!
Σας παρουσιάζω δε και κάποιες απο τας ανανεωμένας σελλίδας του ώσθε να πάρετε μιαν εικόναν (συγκεκριμένα πέντε εις τον αριθμόν).
 alpha2

alpha3

alpha4
alpha5

alpha6

ΖΕΙΔΩΡΟΝ

 http://makeleio.gr/index.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.