Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

«Δεν ψηφίζω αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης»...

Αμετακίνητος εμφανίζεται ο Μ. Ανδρουλάκης όσον αφορά την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και σε συνέντευξή του στο "Βήμα FM", ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «από ... τα 65 στα 67 δεν το ψηφίζω». 

 

Υπάρχει κι ένα όριο κι εγώ εδώ σταματώ. Κάποτε βλέπαμε κόσμο να συνταξιοδοτείται στα 45 και στα 50. Τώρα, πώς θα πούμε στον κόσμο ότι πρέπει από τα 65 να πάει στα 67»; Παράλληλα τόνισε ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα αποθεματικό για το ασφαλιστικό και να μην γίνονται συνεχείς αυξήσεις των ορίων σε κάθε μνημόνιο. 

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αν δεν ανοίξει η συζήτηση κι αν δεν δημιουργηθεί αποθεματικό για το ασφαλιστικό, δεν μπορώ να υπογράψω τίποτε από αυτά που μου έφερε τώρα το ΠΑΣΟΚ. Ότι τώρα θα κάνουνε το ταμείο αλληλεγγύης με βάση το φυσικό αέριο ή το πετρέλαιο. Εάν θέλουμε να βάλουμε τα όρια, σαφώς, αλλά να μιλήσουμε στον λαό, να πούμε όλη την αλήθεια. Όχι σε κάθε Μνημόνιο να αλλάζουμε τα όρια και κάθε Υπουργός να κάνει ό, τι θέλει. Υπάρχει ένα όριο και δεν μπορείς να θέσεις 

τέτοιο ζήτημα αυτή τη στιγμή».

http://nonews-news.blogspot.gr/

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.